Στις 30 Σεπτεμβρίου στο Amazon θα κάνει πρεμιέρα η σειρά του Woody Allen με τίτλο “Crisis in Six Scenes“. Στη σειρά έξι επεισοδίων πρωταγωνιστεί μαζί με τον σκηνοθέτη η Miley Cyrus και η Elaine May και οι πρώτες εικόνες κυκλοφόρησαν.

Το “Crisis in Six Scenes” λαμβάνει χώρα στην Αμερική της δεκαετίας του 1960. Η ιστορία αφορά ένα συνηθισμένο ζευγάρι με σχεδόν βαρετή ζωή (Allen and May), έναν οικογενειακό τους φίλο (John Magaro) και τη μνηστή του (Rachel Brosnahan) και την επιρροή που θα δεχτούν από μια νεαρή hippie που αμφισβητεί τις συντηρητικές τους πεποιθήσεις.

WAAP_E4_S01_D04_0283.RAF
Image courtesy of Amazon Studies

Τα μισάωρα επεισόδια της σειράς έχουν προέλθει από την πένα και την σκηνοθετικές οδηγίες του Allen ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Helen Robin με την οποία έχει συνεργαστεί στις περισσότερες ταινίες του από το 1980 και μετά.

WAAP_E4_S07_D03_0179.CR2
Image courtesy of Amazon Studies
WAAP_E4_S01_D04_0208.CR2
Image courtesy of Amazon Studies

“Σκέφτηκα ”Ας κάνω ένα sandwich μεταξύ δύο ταινιών. Με το στοίχημα το ενδιάμεσο να είναι τηλεόραση” εξηγεί ο Allen και προσθέτει ”Όλα αυτά τα χρόνια, η τηλεόραση έχει κάνει τεράστια άλματα και γίνονται θαυμάσια πράγματα. Έπρεπε να συμμετέχω σ αυτό αφού ανακάλυψα ότι η τηλεόραση πια δεν είναι όπως πριν από 50 χρόνια, όπου κάθε ανόητο πράγμα ήταν αποδεκτό“.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο Woody Allen έχει πει πως είχε προσέξει το ταλέντο της Miley Cyrus από την εποχή του Hannah Montana και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να συνεργαστούν.