Υπάρχει η περίπτωση να είναι ένα item μόδας το crush σου; Ελπίζουμε πως ναι, γιατί αυτό ακριβώς έχουμε πάθει με το Crescent της Nidodileda. Το αγαπημένο μας boho brand μας σύστησε με έναν νέο αγαπημένο boho έρωτα. Ένα kimono dress από εκείνα που δε σκοπεύουμε να βγάλουμε από πάνω μας όλη τη σεζόν.

Γιατί θα ερωτευτείς το Crescent

Το Crescnet είναι ένα kimono-dress. Αυτό από μόνο του είναι ο πρώτος λόγος. Πρόκειται για ένα double sided κομμάτι, που από την μια πλευρά είναι κοτλέ με παγιέτες με παγιέτες, ενώ από την άλλη έχει επένδυση μάλλινου, floral υφάσματος. Αυτό σημαίνει ότι πολλαπλασιάζεις επί δύο τα πιθανά outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό. Επιπλέον, τα μανίκια του διαθέτουν cut-outs, από τα οποία μπορείς να περάσεις τη ζώνη και να τη δέσεις μπροστά, για ένα full kimono outfit. Ή για τις περιπτώσεις που θέλεις να το φορέσεις σαν φόρεμα. Αυτό που το μετατρέπει σε fashion αριστούργημα, είναι τα ογκώδη bell μανίκια του.

Σε άλλα νέα, έχουμε πάθει εμμονή με Crenscent kimono dress της Nidodileda
Photographer: Kosmas Koumianos, Model: Nikia Madmaven

Μερικά styling tips για να το φορέσεις

* Δοκίμασε ένα full kimono look, φορώντας το δεμένο στη μέση με μαύρα βελούδινα booties.

* Σαν φόρεμα, και πάλι δεμένο στη μέση. Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι έχεις ένα full sequined φόρεμα, και ένα floral, σε ένα item.

* Επίλεξε το για τα γιορτινά parties των Χριστουγέννων, συνδυασμένο με το black little dress σου και τις over-the-knee μπότες σου.

* Εμπιστεύσου τον συνδυασμό “blue jeans + μπεζ body” και ολοκλήρωσε το look σου με το Crescent.

* Δώσε μια ευκαιρία στα monochromatic σύνολα σε nude αποχρώσεις, δίνοντας τους την ένταση που χρειάζονται, φορώντας το Crescent.

* Φόρεσε το με στενό maxi φόρεμα και τα πέδιλά σου.

* Ακολούθησε την πρόταση styling της Nidodileda και φόρεσέ το με το πιο glam midi φόρεμά σου και πέδιλα.

Βρες το Crescent εδώ, όσο εμείς στο γραφείο συμφωνούμε πως βρήκαμε το item-εμμονή της σεζόν.

featured image
Photographer: Kosmas Koumianos Model: Nikia Madmaven