Το couscous απορροφά όλη τη γεύση από το dressing, ενώ τα ψητά λαχανικά φέρνουν γλύκα και υφή. Τρώγεται ζεστό ή κρύο, στο τραπέζι ή στο τάπερ.

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι couscous

  • 1 κολοκυθάκι, σε φέτες

  • 1 κόκκινη πιπεριά

  • 1/2 μελιτζάνα

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

  • Χυμός 1 λεμονιού

  • 1/2 κ.γ. μουστάρδα

  • Φρέσκος μαϊντανός

Εκτέλεση:
Ψήσε τα λαχανικά στον φούρνο ή σχάρα με λίγο ελαιόλαδο.
Στο μεταξύ, ετοίμασε το couscous σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακάτεψε με τα λαχανικά και πρόσθεσε dressing από λεμόνι, μουστάρδα και ελαιόλαδο.
Πασπάλισε με φρέσκο μαϊντανό.

Πηγή: www.inspiredtaste.net