Το couscous απορροφά όλη τη γεύση από το dressing, ενώ τα ψητά λαχανικά φέρνουν γλύκα και υφή. Τρώγεται ζεστό ή κρύο, στο τραπέζι ή στο τάπερ.
Υλικά:
-
1 φλιτζάνι couscous
-
1 κολοκυθάκι, σε φέτες
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1/2 μελιτζάνα
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Χυμός 1 λεμονιού
-
1/2 κ.γ. μουστάρδα
-
Φρέσκος μαϊντανός
Εκτέλεση:
Ψήσε τα λαχανικά στον φούρνο ή σχάρα με λίγο ελαιόλαδο.
Στο μεταξύ, ετοίμασε το couscous σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακάτεψε με τα λαχανικά και πρόσθεσε dressing από λεμόνι, μουστάρδα και ελαιόλαδο.
Πασπάλισε με φρέσκο μαϊντανό.
Πηγή: www.inspiredtaste.net