Το ύφασμα μπορεί να σε ταξιδέψει. Να σε ταξιδέψει σε αναμνήσεις, πρόσωπα και προορισμούς που γνώρισες ή ονειρεύεσαι κάποτε να γνωρίσεις. Μέσα απο τις υφές του και τα σχέδια του μπορεί να δημιουργήσει ένα μαγικό κοσμοπολίτικο πλαίσιο μέσα στο οποίο οι θηλυκές γυναικείες φιγούρες να μπορούν να κινηθούν άνετα και ταυτόχρονα κομψά. Αυτό το “ταξίδι”είναι ο στόχος των Costureras που με οδηγό τους την ποιοτική δημιουργία, ετοιμάζουν ρούχα που αντέχουν στο χρόνο και τις αλλαγές της μόδας.

Ρούχα με ένταση, με προσωπικότητα και δικό τους ξεχωριστό ύφος.Τι σημαίνει για εσάς το Costureras και ποια η σχέση σας με το χώρο της μόδας.

Ο σχεδιασμός πίσω από κάθε συλλογή απαιτεί μεγάλη έρευνα πρώτα διαλέγουμε `τον προορισμό (θέλουμε η κάθε συλλογή μας να ταξιδεύει σε διαφορετικό μέρος) και μετά ο συνδυασμός του σχεδιασμού και της έρευνας υφασμάτων είναι μια ιδιαίτερη περίοδος. Για εμάς η Costureras είναι ένα συνεχόμενο ταξίδι στο όνειρο που είχε η σχεδιάστρια μας από μικρή και μετά από πολλά χρόνια στον χώρο τις κατασκευής ρούχων αποφάσισε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα μέσα από κάθε συλλογή.

7c0a4533re-custom

Ποιοι οι λόγοι που κάνουν τα κομμάτια σας ιδιαίτερα και κάνουν το αγοραστικό κοινό να τα προτιμάει;

Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μια γυναίκας για ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε τα κομμάτια μας να ξεχωρίζουν χωρίς όμως να μην μπορούν να σταθούν στην ντουλάπα σας για πολλά χρόνια.

Ποια είναι τα υφάσματα και τα σχέδια που προτιμάτε στις δημιουργίες σας;

Τα υφάσματα που συνήθως προτιμάμε θέλουμε να έχουνε ανάλαφρο αέρα και να δημιουργούν κίνηση καθώς αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα. Πάντα στις συλλογές μας υπάρχει η ανάλαφρη αίσθηση του σατέν και η ιδιαιτερότητα μιας δαντέλας.

Τι κομμάτια μπορούμε να βρούμε στη συλλογή των Costureras;

Κάθε συλλογή μας είναι εμπνευσμένη  και από έναν διαφορετικό προορισμό. Φέτος εμπνευστήκαμε από την πολύχρωμη Κούβα σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε υφάσματα όπως Λίνο και βαμβάκι χρώματα ιδιαίτερα και έντονα. Όμως υπάρχει και η κλασική μας συλλογή “occasion dressing by Costureras” Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε ρούχα για γάμους βαφτίσεις και τις ιδιαίτερες στιγμές σας από υφάσματα όπως silk satin, δαντέλες και διαφανείς.

18671777_1904991336440309_2435781182150285645_o-custom-2

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα ρούχα Costureras;

Τα ρούχα μας θα τα βρείτε στην Ελλάδα και στην Κύπρο σε επιλεγμένα καταστήματα όμως και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τις σελίδες μας στο Facebook & Instagram η ομάδα μας είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει με ότι λεπτομέρεια χρειάζεστε και ότι απορία έχετε.

Photographer: Myrto Tsinali | Scenography: Melanie Vorria | Models: Christianna Evangelia Korre & Olesia Dergatsiova

Facebook Costureras