Η Jessica Alba είναι μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, ηθοποιός και φυσικά, μία γυναίκα με φυσική ομορφιά.

Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η τεχνική contouring της αφορά σημεία κλειδιά στο πρόσωπο κι ελάχιστο προϊόν.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Jessica έδειξε την καθημερινή ρουτίνα της στη ”γλυπτική” προσώπου. Στο βίντεο, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 200 χιλιάδες προβολές, η ηθοποιός γράφει πως “ο εύκολος τρόπος για να κάνω contouring χρησιμοποιώντας μόνο concealer”.

@jessicaalba my easy way to naturally #contour using #concealer ☺️🤩 #dotmethod #blendblendblend #weekendvibes ♬ original sound – Yo Mama

Για να «δώσει διάσταση στο πρόσωπό της», η Alba παίρνει ένα concealer έως και δύο αποχρώσεις πιο σκούρο από το δέρμα της, το απλώνει στο μέτωπό της, κάτω από τα ζυγωματικά της, σε κάθε πλευρά της μύτης και κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού της.

Μετά από καλή ανάμειξη με ένα πινέλο, ακολουθεί ένα πιο ανοιχτόχρωμο concealer, απλώνοντάς το στα κεντρικά μέρη του προσώπου της, για να εξασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν φαίνεται «άψογο και χωρίς μπαλώματα».

Και ποιο concealer χρησιμοποιεί η Jessica; Καμία έκπληξη: είναι το Fresh Flex Concealer από τη δική της σειρά, Honest Beauty, το οποίο δυστυχώς δεν κυκλοφορεί ακόμα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, για να εκτελέσεις με επιτυχία αυτή την τεχνική, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο concealer θες.