Αν έπρεπε να περιγράψουμε με δύο λέξεις τις συλλογές της Ουκρανής σχεδιάστριας Anna, τότε αυτές θα ήταν η θηλυκότητα και η ανεμελιά. Η νεαρή σχεδιάστρια από το Κίεβο, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο μόλις στα 19 της, και από τότε κάθε συλλογή που παρουσιάζει γίνεται το “talk of the town”. Μάλιστα έχει αναδειχθεί ως η καλύτερη σχεδιάστρια του έτους στο Mercedes-Benz Kiev Fashion Days και κρίνοντας από τις μοναδικές συλλογές της το βρίσκουμε απολύτως λογικό.

sv_annaoctober

Από τις πρώτες κιόλας συλλογές, το brand της Anna October έγινε εξαιρετικά αναγνωρίσιμο και συμπεριλήφθηκε στις σελίδες των πιο γνωστών περιοδικών μόδας όπως Vogue, Harper’s Bazaar και I-D.

 Στην ss16 collection, την οποία  ονόμασε “LOVE”, η AO, εμπνεύστηκε από την πραγματική γυναίκα, η οποία έχει λίγη τρέλα, είναι σαν μια πριγκίπισσα που δεν φοβάται να το σκάσει από το κάστρο της για να πάει σε ένα πάρτι. Ξεκάθαρο λοιπόν είναι πως η νέα της συλλογή απευθύνεται σε μία περιπετειώδη γυναίκα που την χαρακτηρίζει η θηλυκότητα και έχει έντονη αγάπη για την ζωή.

sv_annaoctober (3) sv_annaoctober (2)

Ρούχα της Anna October μπορείτε να βρείτε: annaoctober.com | www.brownsfashion.com | www.matchesfashion.com