Γνωρισε τα μαντηλια Codello

To 1920, o Ιταλός Rinaldo Codello πήγε από την Ιταλία στο Μόναχο με μόνες του αποσκευές την αγάπη και το πάθος για τη μόδα. Με όχημα τις εικόνες και τις μνήμες των ταξιδιών του, συνδύασε τη φαντασία με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και δημιούργησε μια σειρά από ιδιαίτερα μαντήλια με την υπογραφή του ονόματός του. CODELLO.

Κλασσικά μοτίβα "πειράζονται" με αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων, πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Από το 1920 έως και σήμερα, πάνω σε κάθε CODELLO "γράφεται" και μια διαφορετική ιστορία αγάπης για το στυλ! Τα καταστήματα LOVE BOUTIQUE διαδίδουν αυτές τις ιστορίες και χαρίζουν σε 2 τυχερές αυτά τα μαντήλια CODELLO!

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Basic's sense (http://basicsense.gr/) Τα μαντήλια τα βρίσκετε στα καταστήματα Love Boutique & Lollipops και σε συνεργαζόμενα καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Και τώρα δώρο!

Δύο τυχερές θα κερδίσουν από ένα μαντίλι Codello.

Για την συμμετοχή σου κάνε like εδώ και εδώ και άφησε μας τα στοιχεία συμμετοχής σου στην φόρμα συμμετοχής έσως την Δευτέρα 25/11 στις 12.00 το μεσημέρι

Όνομα

Email

Θέμα

6 replies
 1. Katrina G.
  Katrina G. says:

  Love them! Love the blog in general. Don’t own a facebook account so can’t like, but I follow you on twitter. Monday, is my nameday, so a scarf would be an amazing gift!

  Katrina

  Reply
 2. Ελένη Ο....
  Ελένη Ο.... says:

  Είναι όντως πανέμορφα…μπράβο σε αυτούς που είχαν την ιδέα να τα κατασκευάσουν

  Reply
 3. Toil rania
  Toil rania says:

  Σας ευχαριστώ πολύ για το μαντήλι που κέρδισα στο διαγωνισμό.Ειναι πανέμορφο! Χίλια ευχαριστώ και καλές γιορτές.

  Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *