Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν πάει ποτέ στο Coachella τα τελευταία 20 χρόνια, θα εκτιμήσεις αυτό το ντοκιμαντέρ. Αν πάλι είχες κάποτε την ευκαιρία να βρεθείς εκεί γύρω, σε ζηλεύουμε.

Φέτος, 31 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Youtube ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα 20 χρόνια ιστορίας του μεγάλου αυτού φεστιβάλ. Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να θυμηθούμε παλιά performances, αλλά και πολύ ακυκλοφόρητο υλικό από τα backstage. Mιας και από το φεστιβάλ έχει περάσει κάθε καλλιτέχνης της ποπ -και όχι μόνο- κουλτούρας, το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα είναι θησαυρός.

Θα δούμε τα πρώτα βήματα του Coachella και πως αυτό έφτασε να γίνει η μεγαλύτερη γιορτή μουσικής του κόσμου. Θα δούμε επίσης και πολλές συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες από όλα αυτά τα χρόνια. Το Youtube είναι επίσημος συνεργάτης του φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια οπότε τα live streamings και φέτος θα συνεχιστούν κανονικά. Για εμάς που θα βάλουμε λουλούδια στα μαλλιά και ζήσουμε το Coachella από το σαλόνι μας.

Το highlights του φετινού line-up περιλαμβάνουν ονόματα όπως Rage Against the Machine, Lewis Capaldi, Peggy Gou, Travis Scott, Frank Ocean και πολλοί άλλοι. Πολλά εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, αλλά το Youtube βρήκε τον τρόπο να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, θα δώσει στους premium χρήστες του τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι άλλο μπορεί να δούμε σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Και το teaser που κυκλοφόρησε δεν μας βοηθάει και πολύ. Ξέρουμε όμως ότι ένα ντοκιμαντέρ σίγουρα δεν μπορεί να μας μεταφέρει την εμπειρία του live. Το Coachella ήταν, είναι και θα είναι -μετά το ντοκιμαντέρ ακόμα περισσότερο- ανάμεσα στα top goals για κάθε λάτρη της μουσικής.

Δες ακόμα:

Τα καλύτερα outfits που έχουμε δει στο Coachella όλα αυτά τα χρόνια

featured image: abcnews.go.com