Cloud Eggs: Είναι ελαφριά, εύκολα και αφράτα και έχουν κατακτήσει το internet. Σε δεκαπέντε λεπτά θα έχεις τέσσερα αυγά ανάμεσα σε σύννεφα.

Τι θα χρειαστείς:

4 αυγά

1/4 από ένα κουταλάκι αλάτι

1/3 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα

Πώς θα το φτιάξεις:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 190 βαθμούς και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.

Διαχώρισε τα ασπράδια από τους κρόκους σε ένα μεγάλο μπολ. Κράτησε τους κρόκους σε ένα μικρότερο. Χτύπησε τα ασπράδια με το αλάτι με ένα μίξερ για περίπου τρία λεπτά. Θέλεις να αφρατέψει πολύ. Πρόσθεσε την παρμεζάνα. Bάλε τα ασπράδια σε τέσσερα μικρά τσέρκια που έχεις βάλει ήδη πάνω στο ταψί. Με ένα κουτάλι κάνε σχήματα.

Ψήσε για δύο λεπτά. Βγάλε από τον φούρνο και πρόσθεσε από ένα κρόκο στο κάθε ”σύννεφο”. Βάλε ξανά στον φούρνο και ψήσε για άλλα τρία λεπτά. Σέρβιρε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Photo: Roberto Caruso