Η Cleo Wade γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1989 στην Αμερική. Είναι καλλιτέχνιδα, ποιήτρια, συγγραφέας και ακτιβίστρια. Για εκείνη, σπίτι είναι το μέρος όπου εκπνέεις καλύτερα.

Διάβασε 10 πράγματα για τη Cleo Wade

1. Ερωτεύτηκε τη συγγραφή στην ηλικία των 6 χρόνων.

2. Παρόλα αυτά, μόλις τελείωσε το Λύκειο πήγε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει το τότε όνειρό της, τη μόδα. Σήμερα κοιτάζοντας πίσω ισχυρίζεται πως τότε έβγαζε αρκετά χρήματα, δεν ήταν όμως ευτυχισμένη.

3. Το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Heart Talk: Poetic Wisdom for a Better Life”, το οποίο και έχει χαρακτηρίσει ως καλύτερο φίλο σε μορφή βιβλίου. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο βιβλίο της “Where to Begin: A Small Talk About Your Power to Create Big Change in Our Crazy World”.

4. Το 2017 έδωσε την πρώτη της ομιλία στο TED talk με τίτλο “Want to change the world? Start by being brave enough to care”. Η ομιλία της έχει περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια προβολές.

5. Δηλώνει πως νιώθει φόβο κάθε φορά που μιλάει σε κοινό, γι’αυτό και επαναλαμβάνει από μέσα της -πάντα- ένα συγκεκριμένο μάντρα.

6. Στόχος της είναι να κάνει σε καθημερινή βάση, έστω και έναν άνθρωπο, να νιώθει λιγότερο μόνος.

7. Η Cleo πιστεύει πως οι λέξεις μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους καλύτερους, πιο ευγενικούς και πιο επικοινωνιακούς.

8. Αυτό που επιδιώκει μέσα από την ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη συγγραφή βιβλίων, είναι η επικοινωνία.

9. Το New York Magazine την έχει αποκαλέσει “millennial Oprah”.

10. Πιστεύει ότι η απόλυτη πράξη αισιοδοξίας, είναι η γέννηση ενός παιδιού. Η ίδια, έγινε πρώτη φορά μητέρα τον περασμένο Ιανουάριο. Σύντροφος της είναι ο παραγωγός Simon Kinberg.

Για την Cleo, ακτιβισμός είναι το να κάνεις ό,τι μπορείς, με ό,τι έχεις, όπου είσαι και με τον τρόπο που έχεις. “What would it look like if you treated every single person in the world as if they were your best friends?”

featured image: Into The Gloss