Υπάρχουν πολλά brand -fashion και μη- τα οποία υπόσχονται να υποστηρίξουν ή έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να ρίξουν φως σε διάφορους σύγχρονους προβληματισμούς που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Πόσα όμως από αυτά τα brands το ακολούθησαν πραγματικά και δεν έμειναν στις ιδεαλιστικές τους υποσχέσεις;

CHNGE: Το νέο brand που η Generation Z ήδη λατρεύει
whowhatwear.co.uk

Εδώ έρχεται το Chnge. Το ολοκαίνουριο fashion brand που μόλις πραγματοποίησε το λανσάρισμά του, έχει ένα δυνατό όραμα για την μελλοντική πορεία της μόδας και έχει θέσει ως στόχο να κάνει τα παραπάνω πραγματικότητα. Α, και εδώ να προσθέσουμε πως είναι κι ένα πραγματικά cool brand που θα θες να φορέσεις όλα του τα casual chic ρούχα του.

CHNGE: Το νέο brand που η Generation Z ήδη λατρεύει
whowhatwear.co.uk

Το Chnge είναι ένα αυθεντικό Gen Z brand από την κορυφή ως τα νύχια. Το να πρωτοκυκλοφορήσει το οτιδήποτε εν έτει 2018 πρέπει να είναι digital friendly όπως η εποχή και το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Και το Chnge το χει πετύχει και αντί να επικοινωνεί απλώς με το κοινό του, το έχει καταστήσει αναπόσπαστο κομμάτι του κινήματος του.

CHNGE: Το νέο brand που η Generation Z ήδη λατρεύει
whowhatwear.co.uk

Ενσωματώνοντας στην καμπάνια του influencers και μοντέλα-ακτιβιστές για ίσα δικαιώματα καθώς και μέλη της LGBTQ+ κοινότητας, ακούει τον κοινωνικό παλμό και προηγείται σημαντικά άλλων brand που έχουν κολλήσει σε παραδοσιακές πρακτικές.

Και το καλύτερο απ’όλα; Δεσμεύθηκε να δωρίζει το 50% των εσόδων του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Σκέψου και βρες κάποιο άλλο brand που έχει υποσχεθεί να κάνει το ίδιο. Θα περιμένουμε..

Μάθε περισσότερα εδώ: chnge.com

Δες επίσης: Η νέα καμπάνια της Ashley Graham χωρίς κανένα ίχνος photoshop

featured image: whowhatwear.co.uk