Μια ονειρική και θηλυκή αισθητική με τολμηρή προσωπικότητα συνδυάζεται με την αγάπη για την ποιότητα και τη βιωσιμότητα στις δημιουργίες της Chimera Sleepwear, ενός brand νυχτικών Made in Italy ή πιο συγκεκριμένα Made in Tuscany.

Μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα για να δώσουν σε κάθε γυναίκα ένα απτό όνειρο, σχεδιασμένο να συνοδεύει στιγμές χαλάρωσης

Η Chimera πιστεύει στη δύναμη της μοναδικότητας. Είναι επηρεασμένη έντονα από τη σχέση των γυναικών με το σώμα τους και τη σχέση μεταξύ του υφάσματος και του δέρματος. Γι’ αυτό άλλωστε παράγει πουκάμισα, φανελάκια, νυχτικά, σορτς και κολάν σε περιορισμένα κομμάτια και σε εποχιακές συλλογές.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chimera_sleepwear

Η Chimera εστιάζει στην ευημερία των γυναικών αλλά και τον σεβασμό για το περιβάλλον, αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις συνειδητές ενέργειες της εταιρείας που σέβεται και φροντίζει τις θεμελιώδεις πτυχές της παραγωγής της με μια πραγματικά συναρπαστική προσέγγιση.

Ένας άλλος πυλώνας των προϊόντων κορυφαίας ποιότητας της Chimera είναι η βιωσιμότητα στην επιλογή των υλικών. Παράγει κάθε κομμάτι της από 100% ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, παλιά υφάσματα και αποθέματα νημάτων της εταιρείας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chimera_sleepwear

Μια θηλυκή προσέγγιση, αστραφτερή και κομψά εστιασμένη στην άνεση

Η μοναδικότητα του τρόπου με τον οποίο κάθε γυναίκα εκφράζει τη θηλυκότητά της εμπνέει τη Chimera για τη συλλογή Bedtime Stories, η οποία φτάνει στην ώρα για να ντύσει τις γιορτές μας. Αποτελείται από μετάξι και ανακυκλωμένα υφάσματα ενώ οι συλλογές παίρνουν τα ονόματα των γυναικών που ενέπνευσαν τη δημιουργικότητα της Chimera.

Το brand μεταφέρει την αισθητική και τις αξίες της και σε ένα χριστουγεννιάτικο mini-drop, Chimera-XMAS edition, το οποίο περιλαμβάνει την κυκλοφορία των δύο κοστουμιών Fran, ένα σε απαλή βαμβακερή ύφανση με λιλά και ροζ καρό και ακόμη ένα πολύχρωμο, μαζί φυσικά με τα άνετα παντελόνια τους τα Miranda – panta palazzo, τα οποία δημιούργησαν οι Federica Carioli, Isabella Mancioli και Giovanna Pavano.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chimera_sleepwear

Μπορείς να δεις όλη συλλογή εδώ αλλά στα social media της Chimera Sleepwear. Βιώσιμη καθώς και 100% Made in Italy με… αγάπη.