Όταν την δεκαετία του ’70 και ’80 η Cher κυκλοφορούσε με πολύ μακριά μαλλιά, εσύ που έχεις ή είσαι λίγο πριν αποκτήσεις το μήκος που ονειρεύεσαι, δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσατε να γίνετε φίλες, τον χειμώνα του 2017. Ούτε ότι θα συμπλήρωνες δίπλα στη δίεση το CherHair, με αποτέλεσμα σήμερα να ψάχνεις τον λόγο που έρχεται όσο πιο ανανεωμένο και διαδεδομένο, καλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα.

#CherHair: το hashtag για μακρια μαλλια

Η τελευταία εμφάνιση που μας άρεσε, είναι εκείνη της Blake Lively, στα βραβεία “People Choice” όταν πάνω στο ακριβό Elie Saab φόρεμά της έπεφταν εμφανώς επιτηδευμένα, τα ατιμέλητα πολύ μακριά μαλλιά της, σαν άλλη Serena Van Der Woodsen. Ενώ θα συμφωνούσες ότι θα περίμενες ένα χαλαρό updo που η ίδια συνηθίζει, το νέο trend ήρθε να σου δείξει ότι δεν τα πάει καλά με τους κανόνες, καθώς μπορεί να κλέψει τη παράσταση μόνο του.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι για τα μακριά μαλλιά που όλες οι celebrities απέκτησαν, οι κομμωτές των περισσότερων, απαντούν δείχνοντας τα extensions και τις φυσικές τρέσες. Ωστόσο για να κάνεις τη δική σου προτετοιμασία σε κάθε περίπτωση, ακολούθησε μερικά καλά tips:

Διάλεξε ένα ήπιο σαμπουάν για να μη ταλαιπωρείς τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Αφού χτενίσεις τα μαλλιά σου, άπλωσε μία μικρή ποσότητα από έναν ορό για λείανση, που προστατεύει από τη θερμότητα του σεσουάρ.

Στέγνωσε τα μαλλιά σου τμηματικά, αφού τα χωρίσεις πρώτα και στη συνέχεια πέρασε την ισιωτική όσο πιο κοντά στις ρίζες για να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα.

Τέλος, άφησέ τα ελεύθερα χωρίς να τα στρώσεις. Είναι το νέο σου αξεσουάρ και αυτό είναι το μυστικό τους για αυτή τη σεζόν!