Μέχρι νεωτέρας θα αναβάλλει η Céline Dion τις εμφανίσεις της στο Las Vegas, καθώς αντιμετωπίζει κάποια έκτακτα θέματα υγείας όπως ανέφερε.

Η Καναδή μουσικός ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι βιώνει «σοβαρούς και επίμονους» μυϊκούς σπασμούς που την εμποδίζουν από τις πρόβες, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των παραστάσεων στο Las Vegas.

«Με έχει στεναχωρήσει αυτό», ανέφερε η 53χρονη τραγουδίστρια σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στα αγγλικά και στα γαλλικά. «Η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε στη νέα μας παράσταση τους τελευταίους οκτώ μήνες και το να μην μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτόν τον Νοέμβριο με λυπεί πολύ».

Η τραγουδίστρια παρακολουθείται στενά από ιατρούς και τονίζει ότι πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

«Τώρα, πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω καλύτερα», είπε. «Θέλω να το ξεπεράσω αυτό το συντομότερο δυνατό».

Η σειρά παραστάσεων της Celine Dion στο Resorts World Theatre είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στο Las Vegas. Όλες οι παραστάσεις από τις 5 έως τις 20 Νοεμβρίου, καθώς και αυτές που είχαν προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2022, έχουν ακυρωθεί.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Ο διοργανωτής συναυλιών AEG Presents λέει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα αποζημιωθούν. Θα έχουν επίσης πρόσβαση σε προπώληση για ημερομηνίες αντικατάστασης, οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.