Η ηθοποιός, συγγραφές, κωμικός και αγαπημένο ιντερνετικό πρόσωπο εθισμός, Celeste Barber, θα περπατήσει στο πρώτο της fashion show της “καριέρας” της. Συγκεκριμένα στο Virgin Australia Melbourne Fashion Festival.

Το show, το οποίο παρουσιάζει το Harper’s Bazaar, θα γίνει στις 12 Μαρτίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν αρκετοί Αυστραλοί σχεδιαστές, μεταξύ των οποίων οι:  Aje, Ginger & Smart, Jason Grech, Manning Cartell, Matin, Rachel Gilbert, Rebecca Vallance, SIR και Viktoria + Woods.

Η Barber όμως εκτός από τον ρόλο του μοντέλου που θα αναλάβει, θα μιλήσει στο φεστιβάλ και ως influenting πρόσωπο, χάρη στη φανταστική παρουσία της στα social media.

Εύχεσαι να μπορούσες να δεις τη Celeste Barber να κάνει catwalk; Τέλεια, η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα

Για τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ σχολίασε στο Elle: “Είμαι ενθουσιασμένη που θα πάρω μέρος στο VAMFF φέτος. Για πολλά χρόνια το VAMFF περιλαμβάνει τεράστιο diversity σε body shapes, εθνικότητες και ηλικίες και χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέρος όλου αυτού. Ανυπομονώ να μιλήσω στο Australian Fashion Summit για να μεταλαμπαδεύσω τη βαθιά γνώση μου για το στυλ, τη διανόηση και τα μυστικά του πώς κρύβω τα παχάκια στη μέση μου”.

Η Barber είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τις ξεκαρδιστικές παρωδίες της στο Instagram στις οποίες προσπαθεί να αντιγράψει πόζες διάσημων μοντέλων και influencers. Πάντα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο, το Challenge Accepted, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει το podcast της, Celeste And Her Best. Παράλληλα, παίζει και στη σειρά ‘The Letdown’ του Netflix.

Ελπίζουμε απλά να κατακλυστούν τα feed μας με βίντεο του catwalk της. Αυτό μόνο.