Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις την Kate Moss και την επιτυχημένη της πορεία ως ένα από τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Μάλιστα, πριν από 2 χρόνια, βραβεύτηκε από τα British Fashion Awards για την συνεισφορά της στον κόσμο της μόδας για 25 χρόνια. Εξώφυλλα, διαφημιστικές καμπάνιες, catwalks είναι λίγες μόνο πτυχές της όμορφης βρετανίδας, που μεταξύ άλλων έχει απασχολήσει τα media και για την προσωπική της ζωή και τις καταχρήσεις.

Πριν από λίγους μήνες, η Kate Moss «άνοιξε» το σπίτι της στην βρετανική Vogue και την Kate Phelan για μια διαφορετική συνέντευξη. Επί τη ευκαιρία, οι συντελεστές της βίβλου της μόδας εξασφάλισαν μερικές φωτογραφίες από διαφορετικές γωνιές του πανέμορφου σπιτιού της Moss, οι οποίες αποδεικνύουν ότι εκτός από απίστευτο στυλ έχει και καλό γούστο στην διακόσμηση του προσωπικού χώρου της.

 Moss1

Το μπάνιο της κοσμείται από το υπέροχο πορτρέτο της με την κόρη της, που απαθανατίστηκε από τον κορυφαίο φωτογράφο, Mario Testino.

Moss2

Όπως κάθε fashionista, η Kate Moss έχει την δική της συλλογή από coffee-table βιβλία, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην διακόσμηση τον τελευταίο καιρό.

Moss3

Το θρυλικό άρωμα Chanel No5 έχει ξεχωριστή θέση στο μπάνιο αλλά και την καρδιά της, αφού, όπως είπε στην Vogue, το φοράει πάντα μετά το μπάνιο και πριν κοιμηθεί.

Moss4

Αυτό το ιδιαίτερο Marc Quinn γλυπτό διακοσμεί το dressing room του συζύγου της, Jamie Hince.

Moss5

Ο ρινόκερος χρησιμεύει ως στοπ για την πόρτα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Moss6

Το συγκεκριμένο κάδρο βρίσκεται στην κουζίνα και είναι δώρο του φίλου της, DJ Fat Tony.

Πηγή και δικαιώματα φωτογραφιών: vogue.co.uk