Κάθε μία από εμάς αναπολεί τις στιγμές που βάζαμε κραγιόν χωρίς να υπολογίζουμε την προστατευτική μάσκα και κάθε μία από εμάς ξέρει να εκτιμά ένα κατακόκκινο κραγιόν. Ή ένα βαθύ καφέ ή ένα μαύρο. Ή ακόμα και ένα σκούρο μωβ για εκείνες που θέλουν να τολμήσουν ουσιαστικά.

Από την Rihanna μέχρι την Kylie Jenner κι από την Blake Lively μέχρι την Lorde θυμήσου τις δέκα φορές που αγαπημένες celebrities τόλμησαν με έντονα χρώματα στα χείλη τους.

Blake Lively

Αν και γενικά η Blake επιμένει στις γήινες αποχρώσεις τις προηγούμενες σεζόν δοκίμασε έστω μία φορά ένα φωτεινό ροζ κραγιόν.

Lorde

Το αναμενόμενο. Στη Lorde ανήκουν οι vampy αποχρώσεις οπότε το λευκό της δέρμα με το σκούρο μωβ, σχεδόν μαύρο κραγιόν είναι κάτι που μοιάζει σχεδόν φυσικό.

Zendaya

Μεταλλικές αποχρώσεις και σκούρο καφέ για τη Zendaya.

Gigi Hadid

Η Gigi είναι μία ακόμα celeb που μας έχει συνηθίσει σε πιο φωτεινές αποχρώσεις. Αυτή η σκούρα απόχρωση κάνει τέλεια αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της.

Lily Collins

Κανονικά η Lily θα έπρεπε να επιλέγει statement αποχρώσεις κραγιόν πιο συχνά αφού το αποτέλεσμα είναι υπέροχο μαζί με τα φυσικά φρύδια της.

Rihanna

Η Rihanna δεν κάνει ποτέ λάθος. Πόσες άλλες θα μπορούσαν να βάλουν ένα πράσινο metallic κραγιόν;

Kylie Jenner

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η απόχρωση-σήμα κατετεθέν της Kylie.

Joan Smalls

Κι ενώ συνήθως όταν μιλάμε για μωβ κραγιόν εννοούμε σκούρο μωβ εδώ η Joan το πήγε ένα βήμα παραπέρα με neon απόχρωση.

Rita Ora

Αυτό το σκούρο κόκκινο της Rita Ora θα μπορούσε να είναι όλοι μας οι χειμώνες.

Gigi Hadid

Κλασικό καφέ κραγιόν που θυμίζει 90s.

Janelle Monae

H φωτεινή ροζ, σχεδόν neon απόχρωση κάνει αντίθεση με το δέρμα της Janelle κι αυτό ίσως να πρέπει να περιγράφει το απόλυτο beauty style.

photos: teenvogue.com