Αν έχεις κάνει τα μαλλιά σου bob ή έχεις αποφασίσει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο κούρεμα, τότε σου έχουμε τα αγαπημένα χτενίσματα των celebrities που θα απογειώσουν το look σου.

#Ίσια

Αυτός είναι ο πιο κλασικός τρόπος να δοκιμάσεις σε ένα bob haircut. Ακολούθησε το παράδειγμα της Ashley Graham και ίσιωσε τα μαλλιά σου με το κατάλληλο tool, χρησιμοποιώντας πάντα ένα προϊόν για την προστασία από τη θερμότητα.

#Loose waves

Το beach look δεν ταιριάζει μόνο στα μακριά μαλλιά. Δοκίμασε να κάνεις χαλαρά curls και να δημιουργήσεις όγκο και κίνηση με το κατάλληλο προϊόν.


Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το μοναδικό braid που θα κάνεις τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι

#Τα μισά πίσω

Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά hairstyles που μπορείς να επιλέξεις. Αντίγραψε το look της Olivia Palermo και πιάσε τα μισά μαλλιά προς τα πίσω με ένα λαστιχάκι. Φρόντισε να δώσεις αρκετό όγκο μπροστά.

#Αφέλειες

Οι αφέλειες θα δώσουν στο bob haircut έναν άλλο αέρα και θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Απογείωσε το look δοκιμάζοντας ανέμελα beach waves.

#Crimped

Μπορείς επίσης να τολμήσεις το crimped look και να δώσεις στα μαλλιά σου κίνηση, απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας ένα προϊόν για όγκο και κάνοντας extra messy σπασίματα στις άκρες.

#Brushed Back

Ένα εύκολο look αποτελεί και το συγκεκριμένο στο οποίο μπορείς πολύ απλά να βουρτσίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω και να δώσεις τον κατάλληλο όγκο μπροστά.

#Center Braided Ponytail

Αν το μήκος των μαλλιών σου σου επιτρέπει ένα ponytail, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο δημιουργώντας και μια πλεξίδα στη μέση.

#Πίσω από τα αυτιά

Αν είσαι λάτρης της απλότητας, μπορείς να βάλεις τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά και να δημιουργήσεις το πιο κομψό στυλ.

Δες ακόμα: Τα πιο ωραία καλοκαιρινά hairstyles για μακριά μαλλιά


photos: purewow.com