Θα μπορούσε να είναι η κεντρική υπόθεση σε ένα θρίλερ. Ή στον εφιάλτη μιας ξανθιάς. Τελευταία, όλο και πιο συχνά, εμφανίσεις αγαπημένων celebrities αρχίζουν να μας πείθουν πως το να αμελήσεις ένα ραντεβού με τον colorist σου τελικά μπορεί να μην είναι και το τέλος του κόσμου.

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο hottest ξανθιές του Hollywood που δεν δίστασαν να εμφανιστούν σε επίσημες εκδηλώσεις με τις σκούρες ρίζες των μαλλιών τους. Η Charlize Theron έβαλε στρας στο σκούρο μέρος των μαλλιών της, η Katy Perry και η Margot Robbie αγνόησαν εντελώς την αντίθεση ενώ η Cara Delevingne μάλλον το έκανε πλεονέκτημα ώστε να αναδείξει το σκούρο χρώμα των φρυδιών της.

Margot Robbie

Μία από τις φορές που η αντίθεση της ρίζας των μαλλιών με τα κατάξανθα υπόλοιπα μαλλιά δεν μας σόκαρε. Μοιάζει σχεδόν σαν να το επέλεξε.

Saoirse Ronan

Ένα ponytail με χωρισμένη στη μέση φράντζα που αφήνει της σκούρες ρίζες των μαλλιών της Saoirse να λειτουργήσουν υπέρ της. Έξυπνο.

Charlize Theron

Η Theron δεν αποδέχεται απλά τις άβαφες ρίζες της αλλά τους βάζει και αξεσουάρ.

Kristen Stewart

Η Stewart μας διχάζει αλλά ίσως εκείνη να ξέρει καλύτερα.

Kristen Bell

Η συγκεκριμένη εμφάνιση της Bell είναι μία ακόμα περίπτωση που οι άβαφες ρίζες δεν την εμπόδισαν για ένα ολόισιο χτένισμα.

Olivia Wilde

Οι σοκολατένιες ρίζες των μαλλιών της Wilde βοηθούν να αναδειχθεί το καραμελένιο χρώμα των υπόλοιπων μαλλιών της.

Cara Delevingne

Οι σκούρες ρίζες των μαλλιών της Delevingne έρχονται σε αρμονία με τα iconic φρύδια της.

Katy Perry

Το αυστηρό updo χτένισμα της Perry κάνει ξεκάθαρη την αντίθεση της σκούρας βάσης με τις κατάξανθες άκρες αλλά αυτό φαίνεται να μην είναι καθόλου πρόβλημα.