Είναι και αυτές οι μέρες που όση διάθεση και να έχεις να βάλεις τα καλά σου, κοιτάς έξω από το παράθυρο και ενώ θα έπρεπε να έχει καλό καιρό, γιατί hello άνοιξη έχουμε, όλη η συννεφιά και γενικά ο μουντός καιρός σε ρίχνουν και εν τέλει καταλήγεις σε ένα απλό τζιν συνδυασμένο με το αγαπημένο all time classic λευκό t-shirt. Το ομολογώ πως αυτός είναι ο πιο ασφαλής συνδυασμός για τις μέρες που η διάθεση σου δεν σου επιτρέπει να φορέσεις αυτό το τέλειο outfit που σχεδίαζες από τον προηγούμενο βράδυ, όμως γιατί να αφήσεις ένα casual look να είναι κοινό και βαρετό και δεν προσθέτεις μία δόση τσαχπινιάς;

Κάπου στην ντουλάπα σου σίγουρα θα υπάρχει ένα φουλάρι με έντονα χρώματα που προσθέσει λίγη ζωντάνια και φρεσκάδα στο ντύσιμο σου. Επίσης, ένα δυνατό come back έκαναν φέτος οι μπαντάνες, αποτελούν must και είναι το αξεσουάρ που δεν θα αποχωρίζεσαι από εδώ και πέρα.

casual-with-a-twist - savoir ville 1

Θα μείνουμε λίγο ακόμα στα φουλάρια μιας και είναι το κομμάτι που πραγματικά κάνει θαύματα. Φορέστε το σαν ζώνη, περνώντας το μέσα από τα θυλάκια του παντελονιού, το αποτέλεσμα που θα δώσει στο απλό ντύσιμό σας θα είναι εντυπωσιακό. casual-with-a-twist - savoir ville Τα καπέλα τύπου fedora έχουν κάνει μια δυναμική επιστροφή και είναι το απόλυτο trend. Θα χαρίσουν ένα άλλο χαρακτήρα στο στυλ σου και επίσης θα σε προστατέψουν από ενδεχόμενες ψιχάλες βροχής.

casual with a twist - savoir ville 2

Ear cuff, το είδαμε, το αγαπήσαμε και στο τέλος το τολμήσαμε. Το απόλυτο κόσμημα που θα μετατρέψει και το πιο κλασσικό ντύσιμο σε πιο στυλάτο και ενδιαφέρον.

casual with a twist - savoir ville 3

Το bodychain είναι το αξεσουάρ που δεν θα χορτάσεις να φοράς. Εκτός του ότι θα μετατρέψει το casual look σε δυναμικό με πιο ιδιαίτερη διάθεση , το καλοκαίρι θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι που θα προσθέτει hippie ύφος στις εμφανίσεις σας στην παραλία. Συνεπώς, πρέπει να συμπεριληφθεί στην λίστα των πιο hot αξεσουάρ.

casual with a twist - savoir ville 4