Υπάρχει ένα υλικό που κάνει τη σαλάτα Carpese ακαταμάχητα νόστιμη

Υπάρχει ένα υλικό που κάνει τη σαλάτα Carpese ακαταμάχητα νόστιμη

με μόνη προϋπόθεση να σου αρέσει το πεπόνι όσο και σε εμάς

Πρόσθεσε λίγο πεπόνι στην κλασική συνταγή της σαλάτας Caprese και τελείωσε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι. Για επιδόρπιο, λίγο... πεπόνι θα είναι ό,τι πρέπει!

Υλικά

500 γραμμάρια ντοματίνια, τα μεγαλύτερα κομμένα στη μέση

Περίπου 2 κούπες πεπόνι κομμένο σε μικρά κυβάκια

220 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα σε κύβους, κομμένους στη μέση

8-10 μεγάλα, ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού

αλάτι

1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες

Τοποθέτησε τα ντοματίνια, το πεπόνι, τη μοτσαρέλα και τον βασιλικό σε ένα μεγάλο πιάτο σαλάτας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ξύδι και ανακάτεψε αργά μέχρι τα υγρά στοιχεία να απλωθούν ομοιόμορφα. Βάλε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγα λεπτά (περίπου 15) και μετά μπορείς να τη σερβίρεις.

featured image: popsugar.com

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.