Η Diana Vreeland, κατά τη δεκαετία των 50’s-60’s, έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας χάρη στο υπέρμετρο ταλέντο της και τη χαρακτηριστική επιμονή τη . Η θρυλική editor-in-chief του Harper’s Bazaar έζησε τη ζωή της με τον προβολέα της διασημότητας ανοιχτό διαρκώς επάνω της και έμεινε γνωστή για το εκλεκτικό της στυλ και το μεταδοτικό ενθουσιασμό της, με τον οποίο συνήθιζε να γοητεύει τους γύρω της. Σήμερα, η δισέγγονή της Caroline Vreeland έχει αρχίσει να χαράζει το δικό της φωτεινό μονοπάτι.

549a467a9e541_-_hbz-caroline-vreeland-lead-lg

Η Caroline Vreeland είναι ένα αναπτυσσόμενο fashion icon. Αγαπά τα total black σύνολα και προτιμά το ανδρόγυνο στυλ. Στα 8 της χρόνια είχε ήδη συνειδητοποιήσει ότι αυτό που θέλει να κάνει μεγαλώνοντας είναι να τραγουδά και από τότε, όπως συνηθίζει να λέει η ίδια, βρήκε και το πραγματικό νόημα στη ζωή της. Η νεότερη Vreeland τραγουδά, παίζει μουσική, γράφει μουσική και αντλεί έμπνευση από το καθετί. Περιγράφει τη μουσική της ως ένα μίγμα από Fiona Apple, The Weeknd και Portishead  ΄΄βουτηγμένο΄΄ σε ένα αστικό τοπίο των 90’s. Θα ήθελε να ζει εκείνη την εποχή, έχει δηλώσει επανειλημμένα.

img-caroline-vreeland_114323230516.jpg_pyramid1

Έχει κληρονομήσει από τη διάσημη προ-γιαγιά της το πάθος και την άρνησή της στο να συμβιβάζεται. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ΄΄ανοιχτό βιβλίο΄΄, δεν έχει ταμπού ως άνθρωπος, και με τη μουσική της επιδιώκει αυτοί που την ακούνε να  κατανοήσουν τον εαυτό τους και να αισθανθούν όσο το δυνατόν περισσότερο άνετα με αυτόν.

Πρόσφατα είδαμε την Caroline στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης με την κολλητή της/μοντέλο/στυλίστρια/σχεδιάστρια Shea Marie. Χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία με τις δυο κοπέλες να αλληλοσυμπληρώνουν τη φράση ΄΄ Best Friends΄΄  στο πίσω μέρος των δερμάτινων jackets τους.

    https://www.youtube.com/watch?v=lORDTTiQb1U