Η Cara Delevingne είναι μόλις 28 ετών και πασίγνωστο μοντέλο από την Αγγλία. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι είναι και ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια. Τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο λόγω των αποκαλύψεων που έχει κάνει. Έχει μιλήσει ανοιχτά τόσο για το θέμα της κατάθλιψης που είχε περάσει στα εφηβικά της χρόνια όσο και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά δήλωσε ότι είναι bisexual και αργότερα pansexual – πράγμα που σημαίνει ότι βιώνει έλξη για άτομα ανεξάρτητα από την ταυτότητα του φύλου τους. Όπως μάλιστα έχει εξηγήσει η ίδια ”με όποιον τρόπο και να ορίζει κάποιος τον εαυτό του, είτε είναι “αυτοί” είτε “αυτός” ή “αυτή “, εγώ ερωτεύομαι το άτομο.

Για έχεις μπερδευτεί με τους παραπάνω όρους και γενικότερα με την κατανόηση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και της ταυτότητας φύλου, η Cara είναι εδώ για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Το επόμενο πολλά υποσχόμενο βήμα της ηθοποιού είναι η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, πιθανότατα με τον τίτλο Planet Sex, που θα προβληθεί από το δίκτυο Hulu.

Η επερχόμενη σειρά θα αποτελείται από έξι μέρη, και η Cara Delevingne δεν θα είναι υπεύθυνη μόνο για την δημιουργία και την παραγωγή της αλλά θα είναι και η πρωταγωνίστρια. Κάποιες αρχικές αναφορές που έχουν γίνει μιλούν για θεματολογία που θα καλύπτει όλο το εύρος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, της πανσεξουαλικότητας, και γενικότερα των σχέσεων μεταξύ των φύλων. Όλα δοσμένα κάτω από το πρίσμα της ειλικρίνειας που μας έχει συνηθίσει έως τώρα σε όλες τις συνεντεύξεις της και τις προσωπικές της εξομολογήσεις η Cara Delevingne.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά η Delevingne που είχε ήδη ξεκινήσει με την παραγωγή αυτού του project πριν από την πανδημία του Covid19, έχει επιστρέψει στα γυρίσματα και ελπίζουμε πολύ σύντομα να δούμε το ντοκιμαντέρ και στις οθόνες μας.

featured photo: Gilbert Carrasquillo