Πολυτελή υφάσματα, ντελικάτες υφές και θηλυκά πατρόν συνθέτουν την Ioanna Kourbela “Capsule Collection” για τον χειμώνα 21-22.

Sophisticated σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα, γεωμετρικές γραμμές, origami κατασκευές και ιδιαίτερα πλεκτά κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, μας προετοιμάζουν για τη γιορτινή περίοδο που ακολουθεί. Μέσα από αυτή τη συλλογή, μας δίνεται η δυνατότητα να “γιορτάσουμε” την εμπειρία του κομψού glamour.

Ένας έκδηλος ρομαντισμός μέσα από το πρίσμα του σύγχρονου vintage δομεί ρούχα και looks με έντονη festive διάθεση.

Όπως αναφέρει συχνά η σχεδιάστρια: «Το ρούχο είναι το σπίτι του σώματος».

Μότο που χρησιμοποιεί όπως το «The garment is the home of the body» και το «Create yourself» τώρα φαντάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ:

«Για μένα όμως έχουν μια πολύ προσωπική αξία. Με τον ίδιο τρόπο που όταν προσκαλείς κάποιον στο σπίτι σου του επιτρέπεις να εισέλθει στο οικείο σου περιβάλλον, έτσι προσεγγίζω τον σχεδιασμό των συλλογών μου. Τα ρούχα για μένα έχουν έναν συμβολισμό, είναι το μέσο όπου θα φιλοξενηθεί το ίδιο μας το σώμα, είναι το σπίτι του. Στόχος μου, λοιπόν, είναι όποιος επιλέγει τις δημιουργίες μου να νιώθει πως φιλοξενείται μέσα σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο» αναφέρει.

Και συνεχίζει: Το «Create yourself», που ακολούθησε, εκφράζει όλη αυτή την πολυμορφικότητα στον σχεδιασμό και τον διάλογο που ανοίγω με ένα ύφασμά μου στο ατελιέ. Στη συνέχεια, αυτό αποκτά μια πιο οικουμενική διάσταση, περνώντας στον τελικό καταναλωτή και δίνοντάς του την ευκαιρία να δημιουργήσει τη δική του επιθυμητή εικόνα μπροστά στον καθρέφτη του.