5 καφέ να πάρεις το λάπτοπ σου και να δουλέψεις στη Θεσσαλονίκη

5 café να πάρεις το λάπτοπ σου και να δουλέψεις στη Θεσσαλονίκη

Ποιος δεν θέλει να συνδυάσει την δουλειά με την απόλαυση μια ζεστής κούπας καφέ; Ποια είναι τα καλύτερα cafe για να επιλέξεις αν θες να δουλέψεις εκτός; Η Θεσσαλονίκη, είναι «μανούλα» στο να εναρμονίζει ετερόκλητα πράγματα, συνεπώς υπάρχει σωρεία επιλογών.

Αν λοιπόν θέλεις κάποιες προτάσεις για το πού είναι εφικτό να εργαστείς ανενόχλητη με ησυχία και γαλήνη, τσέκαρε τη λίστα παρακάτω.

COFFICE & Books

Στην οδό Αιγαίου, στην Καλαμαριά, θα βρεις έναν υπέροχο μίνι πολυχώρο – βιβλιοκαφέ που είναι ό, τι πρέπει για τις ανάγκες σου. Μπορείς να δουλέψεις ευχάριστα μετά συνοδείας καφέ. Διαθέτει και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εργασίας – μελέτης, καθώς και έναν εκθεσιακό χώρο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ως δημιουργός, είτε ως θεατής.

Αιγαίου 62, Καλαμαριά

CONTAINER ART & CAFE

Τι καλύτερο από να δουλεύεις με θέα την Αρχαία Αγορά; Ένας χώρος υψηλής αισθητικής, με υπέροχη μουσική, φοβερή άποψη και ύφος, εκθέσεις και καλλιτεχνικές συναντήσεις μοναδικής αξίας μαζί με τη δέουσα ησυχία που του πρέπει.

Αγνώστου Στρατιώτου – Φιλίππου, Θεσσαλονίκη

ΜΙΚΡΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Στην περιοχή της Καμάρας, μπαίνοντας στο «Μικρό Λονδίνο», θα μεταφερθείς σε έναν χώρο που «πνέει» ένας άλλο αέρας, με βρετανικές επιρροές. Διαθέτει δύο χώρους, οι οποίοι μετά χαράς υποδέχονται εσένα και το λάπτοπ σου.

Εγνατίας 123, Θεσσαλονίκη

ΦΙΕΡΑ

Επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού, το Φιέρα Καφεποτείον (ή αλλιώς «Η Φιέρα»), έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας χώρος ανάγνωσης και laptop-ικής χαράς. Μη διστάσεις, λοιπόν, να πάρεις το λάπτοπ σου και να το επισκεφτείς. Τα βράδια το μαγαζί όμως, αλλάζει πρόσωπο και κατακλύζεται από έντεχνη μουσική και διάφορα lives.

Παλαιών Πατρών Γερμανού 43, Θεσσαλονίκη

TABYA

Το Tabya είναι ένα όμορφο καλαίσθητο νεοκλασικό – ανακαινισμένο παρακαλώ, και βρίσκεται στην Καμάρα. Χάρη στο σχεδιασμό του, ο χώρος χωρίζεται σε μικρά διαφορετικά δωμάτια, τα οποία αποτελούσαν και τα βασικά δωμάτια του νεοκλασικού. Καθένα από αυτά έχει τη δική του μινιμαλιστική, αλλά και συνάμα παραδοσιακή διακόσμηση. Είναι ιδανικό, αν επιθυμείς να δουλέψεις σε μια ήρεμη γωνιά, δίχως να αποσπάσαι συνεχώς από τις συνομιλίες των υπολοίπων θαμώνων.

Κωνσταντίνου Μελενίκου 14, Θεσσαλονίκη
Featured image: Byrdie
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.