Όσον αφορά τα συμπληρωματικά υλικά, προσθέσαμε λίγη θρυμματισμένη φέτα, κρεμμύδια σε φέτες. Μπορείς να προσθέσεις ντομάτα, μαγιονέζα και μουστάρδα.

Τι θα χρειαστείς:

1 κιλό κιμά από αρνί, μοσχαρίσιο ή γαλοπούλα

1/2 της κούπας φρέσκο ​​κόλιανδρο

2 σκελίδες σκόρδο

1 κουτ. κόλιανδρο σε σκόνη

1/3 της κούπας κέτσαπ

1 κουτ. σκόνη κάρυ

4 ψωμάκια

1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι

θρυμματισμένη φέτα

Πως θα το φτιάξεις:

Ψιλόκοψε 1/2 φλιτζάνι φρέσκο ​​κόλιανδρο. Λιώσε 2 σκελίδες σκόρδο. Ανακάτεψε τον κόλιανδρο και το σκόρδο με τον κιμά, συν 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κόλιανδρο.

Ζέστανε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Πλάσε σε 4 μπιφτέκια. Πασπάλισε με λίγο αλάτι. Βάλε τα μπιφτέκια στο γκριλ και μαγείρεψε για 8 έως 10 λεπτά. Ενώ ετοιμάζονται τα μπιφτέκια, ανακάτεψε 1/3 φλιτζάνι κέτσαπ και 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ. Ψήσε 4 ψωμάκια. Κόψε σε ροδέλες 1 μικρό κρεμμύδι. Μόλις όλα είναι έτοιμα βάλε τα μπιφτέκια στα ψημένα ψωμάκια. Συμπλήρωσε το μείγμα κέτσαπ κάρυ, θρυμματισμένη φέτα, το κρεμμύδι και έξτρα κόλιανδρο, αν θέλεις.