Burger με κιμα και αυγο

Μια διαφορετική ιδέα για burger που έχει κιμά αλλά δεν έχει μπιφτέκι. Μπορεί να πειραματιστείς και με άλλα υλικά.  3-4 μερίδες Θα χρειαστείς:  2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο 2 κουταλάκια τσίλι σκόνη Αλάτι και πιπέρι 500 γρ κιμά 4 τηγανητά αυγά Φετες αβοκάντο + ψωμάκια για burger Για την σάλτσα 1 κονσέρβα τοματάκια 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη 1 1/2 κουταλιά κόκκινο κρασί 1 κουταλιά Worcestershire 1 κουταλιά μουστάρδα 500 γρ κιμά 2 κουταλιές πελτέ ντομάτας Οδηγίες: Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρισε με το λάδι τα κρεμμύδια και τα σκόρδα περίπου 4-5 λεπτά. Πρόσθεσε το τσίλι και τον κιμά ανακατεύοντας συνεχώς.  Βάλε αλάτι και πιπέρι Ανακάτεψε τα υλικά για την σάλτσα σε ένα μεγάλο μπολ, αραίωσε την με 1/4 της κούπας νερό και βάλε τα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να δέσουν, περίπου 10 λεπτά. Στρώσε τα υλικά στα ψωμάκια και όλα είναι έτοιμα. Photo: damndelicious.tumblr.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.