Η Hailey Bieber μας έχει συνηθίσει σε απλά hacks ομορφιάς που περιλαμβάνουν λίγα προϊόντα και κυρίως minimal λάμψη. Όταν θέλεις “glazed” αποτέλεσμα στην ομορφιά, ξέρεις ότι πρέπει να αναζητήσεις τη Hailey Bieber.

Η αρχή έγινε με την πρόταση για glazed νύχια και τώρα η Hailey θέλει τώρα να στρέψουμε την προσοχή μας στα χείλη. Αφού δεις τα videos στο TikTok τίποτα δεν θα είναι ξανά ίδιο.

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She – Tyler, The Creator

H Hailey δείχνει στους followers της ότι τα brownie glazed χείλη είναι πανεύκολα. Πιστή στη μινιμαλιστική αισθητική της, χρησιμοποιεί μόνο δύο προϊόντα: ένα καφέ μολύβι χειλιών (κάποιοι διέκριναν το Scott Barnes Atelier στη Naomi και το Skin Peptide Lip Treatment της δικής της εταιρείας, Rhode. Προς το παρόν και για τα δύο προϊόντα υπάρχει wishlist.

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She – Tyler, The Creator

Στο video η Bieber κάνει ένα κλασικό και γεμάτο περίγραμμα στα χείλη της με το κρεμώδες μολύβι χειλιών και “δουλεύει” απαλά το χρώμα με τα δάχτυλά της για να δώσει πιο απαλό αποτέλεσμα και να σταθεροποιήσει την επένδυση. Στη συνέχεια σχεδιάζει μια διαγώνια γραμμή στο κέντρο του πάνω χείλους της και μια πιο γραμμή στο κέντρο του κάτω χείλους της για να προσθέσει περισσότερο όγκο. Ολοκληρώνει με το lip treatment της Rhode για να προσθέσει λάμψη. Το αποτέλεσμα; Λαμπερά χείλη με ξεκάθαρη γήινη βάση και όγκο.