Η νέα ταινία με παραγωγό της Selena Gomez θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα μάθημα με τίτλο “Πώς ξεπερνάς έναν χωρισμό”. Σε αυτό το μάθημα η Lucy, η πρωταγωνίστρια του The Broken Hearts Gallery βρίσκει την καλύτερη λύση και παίρνει ‘Άριστα”.

Στην ταινία, εκείνη μόλις την έχει παρατήσει το αγόρι της και μπορείς να φανταστείς πόσο ψύχραιμα το αντιμετωπίζει. Έχει να βγει από το σπίτι της μέρες ολόκληρες και ό,τι κι αν της πουν οι φίλες της, προφανώς δε θέλει να το ακούσει. Το καλύτερο όμως είναι ότι η Lucy, όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι εκεί έξω, μαζεύει πολλά πράγματα για να θυμάται τις σχέσεις της. Από μισοφαγωμένα μπισκότα μέχρι ενθύμια για κάθε μηνιαία επέτειο. Από το να θυμάται τις καλές στιγμές και να κλαίει κάθε 5 λεπτά, καλύτερα τα μπισκότα και τα δώρα.

Η ίδια έχοντας ήδη εμπειρία στο στήσιμο μιας γκαλερί, αποφασίζει να δημιουργήσει μία για αυτά τα αντικείμενα. Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι χωρισμένοι εκεί έξω ότι δεν είναι τρελό να κρατάς το φούτερ του πρώην σου από το γυμνάσιο. Σε αυτό φυσικά, παίζει τον βασικό ρόλο ο Nick που εμφανίζεται τυχαία στο δρόμο της. Ο Nick έρχεται να επιβεβαιώσει και το πολύ γνωστό “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Διαφορετικά, δε θα μιλούσαμε τώρα για ρομαντική κωμωδία, αλλά για δράμα.

Η Geraldine Viswanathan και ο Dacre Montgomery μοιάζουν λες και είναι κολλητοί εδώ και χρόνια

Την Viswanathan ίσως τη θυμάσαι από το πρόσφατο Bad Education, ενώ τον Montgomery σίγουρα τον ερωτεύτηκες στο Stranger Things. Οι δυό τους τώρα στο Broken Hearts Gallery έχουν την καλύτερη χημεία λες και γνωρίζονται από παιδιά και έχουν τα δικά τους inside jokes. Η σκηνοθέτιδα Natalie Krinsky και η παραγωγός Selena Gomez στήριξαν την απόφαση η ταινία να κυκλοφορήσει κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Υπάρχει μάλιστα η ελπίδα ότι θα καταφέρει να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου. Στη συγκεκριμένη ημερομηνία είχε προγραμματιστεί και η πρεμιέρα του Tenet, ωστόσο κι αυτή αναβλήθηκε. Το Broken Hearts Gallery, όμως, όντας μία ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία αφιερωμένη σε όλο το drama ενός χωρισμού, είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά βράδια και τα σινεμά. Ας ελπίσουμε ότι δε θα προστεθεί στη λίστα με όλες εκείνες τις ταινίες που τελικά αναβλήθηκαν.