Πριν μερικές μέρες έκατσα στον καναπέ να δω το Girlboss. Βλέποντας τη σειρά δύο πράγματα μπορεί να σου συμβούν: 1. Θα ξεχάσεις ότι βλέπεις μια ηθοποιό και θα πιστέψεις ότι η Sophia είναι η Brit και τούμπαλιν και 2. θα ”ερωτευτείς” την Britt και θα θελήσεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη.

Η Britt Robertson υποδύεται τη Sophia. Η Britt έχει εμφανιστεί σε άλλους 40 περίπου ρόλους σε σειρές και ταινίες. Μεγάλωσε στη Νότια Καρολίνα και έκανε κατ οίκον διδασκαλία. Έχει άλλα έξι αδέρφια και είναι σε σχέση με τον Dylan O’Brien τον οποίο γνώρισε το 2012 όταν  συμπρωταγωνιστούσαν στο First Time.

britt-robertson-girl-boss

Σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ότι αγαπάει τις βέλγικες βάφλες το πρωί, το κοτόπουλο το μεσημέρι, την μπριζόλα με λαχανάκια βρυξελλών το βράδυ και την μηλόπιτα για γλυκό. Στο ψυγείο έχει πάντα γιαούρτι, kale, φράουλες και πιπεριές. Η πρωινή ρουτίνα της περιλαμβάνει βούρτσισμα δοντιών, καθαρισμό και κρέμα, και αντιηλιακό.

Τις αρέσει η Καλιφόρνια και οι βόλτες με τους σκύλους της. Κάνει γιόγκα και πρόσφατα κόλλησε με τα Santa Clarita Diet και 13 Reasons Why.

#Girlboss σημαίνει να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου

Στην ερώτηση ποιους διάσημους θα έπαιρνε μαζί της σε ένα δείπνο η απάντηση ήταν την Oprah, την Amelia Earhart, την Μητέρα Τερέζα, τον Obama και την Beyoncé.

britt-robertson-2017

interview: thenewpotato.com | photographed at JG Melon in New York, NY by Danielle Kosann