Σύμφωνα με το EW, η Anne Hathaway θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά της νουβέλας, “Bringing Up Bebe”, της Pamela Druckerman στη μεγάλη οθόνη. Για τα πρακτικά, η παραγωγή θα αναλάβει η εταιρία Blueprint Pictures.

Κεντρικός χαρακτήρας του βιβλίου είναι μια Αμερικανή δημοσιογράφος που αποφασίζει να μετακομίσει στο Παρίσι. Πρακτικά, ακολουθεί τον σύζυγό της και τις αλλαγές στην καριέρα του, και να μεγαλώνει την οικογένειά της στη Γαλλία

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, που πρώτο έκανε λόγο για συμμετοχή της Anne Hathaway στο cast, ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί η αγαπημένη ηθοποιός, προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική της ζωή. Νιώθει, ωστόσο, πως όχι μόνο δε βρίσκει την ισορροπία, αλλά αποτυγχάνει και στα δύο αυτά tasks. Παράλληλα, παρατηρεί τις μεθόδους των Γάλλων γειτόνων της σε ό,τι έχει να κάνει με την ανατροφή των παιδιών. Έτσι, προσπαθεί να τις εφαρμόσει και στις σχέσεις με τα δικά της παιδιά.

Το σενάριο και τη μεταφορά της νουβέλας έχουν αναλάβει οι Jamie Minoprio και Jonathan Stern. 

Προς το παρόν τη Hathaway μπορείς να τη δεις στη ταινία του Netflix, The Last Thing He Wanted, καθώς δεν είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία. Πάντως, ίσως να προτρέχουμε, αλλά δεν αποκλείεται να την οδηγήσει σε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ το Bringing Up Bebe.

Πηγή & featured image: EW