Φαίνεται πως οι δημιουργοί προσπαθούν να αναβιώσουν κάθε ταινία και σειρά που σημάδεψε τα ’90s και τα ’00s. Αυτό βέβαια δεν το κάνουν πάντοτε με τον συνηθισμένο τρόπο. Για παράδειγμα, αυτή τη φορά η cult ταινία Bring It On μετατρέπεται σε θρίλερ και μάλιστα την περίοδο του Halloween. Αν μας ρωτάς, ποιος ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο, θα σε γελάσουμε.

Η ταινία Bring It On έχει ήδη λάβει μερικά reboots τα τελευταία χρόνια

Ανάμεσα, όμως, σε αυτά, κανένα δεν ξεχώρισε όπως η πρώτη ταινία. Η Kirsten Dunst και η Gabrielle Union ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν έπαιρναν το cheerleading τόσο σοβαρά. Κατάφεραν έτσι να βάλουν την ταινία τους αμέσως στη λίστα με τις cult κλασσικές. Ωστόσο, κανένας και καμία από το αρχικό καστ δεν συμμετείχε σε κάποιο από τα sequels που ακολούθησαν. Ίσως ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει με το νέο reboot που έρχεται και αναμένεται να είναι αρκετά τρομακτικό.

Προς το παρόν, ο προσωρινός τίτλος του reboot είναι Bring It On: Halloween

Στη νέα slasher ιστορία, η ομάδα του λυκείου που ετοιμάζεται για τους αγώνες, κρατείται κάτω από αυστηρούς περιορισμούς. Για να μπορέσουν να προπονηθούν σωστά και να ξεφύγουν από αυτήν την κατάσταση, βρίσκουν ένα παλιό, εγκαταλειμμένο γυμναστήριο για να κάνουν τις προπονήσεις τους. Αυτό είναι και η αρχή του κακού. Ορισμένα μέλη της ομάδας αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς , μέχρι που και οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το κτίριο. Όταν θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, τότε θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να σώσουν τους εαυτούς τους.

Από εκεί και πέρα η ταινία θα εξελιχθεί σαν μία καλή, τρομακτική slasher ιστορία. Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για το ποια θα είναι τα μέλη του καστ σε αυτό το reboot. Ωστόσο, το σενάριο έγραψαν η Rebekah McKendry και η Dana Schwartz, που έχουν χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι των θρίλερ. Τώρα που έχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε τελικά τι μας επιφυλάσσει αυτό το sequel.