Το “αν” στον τίτλο είναι τελείως τυπικό, γιατί ξέρουμε ότι ακόμα βλέπεις στο replay το Bridgerton -πιο πολύ και από τα Φιλαράκια. Κι ενώ όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν αγωνιωδώς τη δεύτερη σεζόν, η δημιουργός Shonda Rhimes αποφάσισε να μας δώσει άλλον έναν λόγο να ανυπομονούμε.

Το νέο επίσημο podcast του Bridgerton είναι τόσο για τους λάτρεις της σειράς αλλά και για όσους αγάπησαν τα βιβλία

To concept έχει ως εξής: η Lady Whistledown αναλαμβάνει και πάλι τα καθήκοντά της για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες -και κουτσομπολιά- για το Bridgerton. Βέβαια, πολύ θα θέλαμε σε αυτή την περίπτωση να έχουμε να κάνουμε με την πραγματική Lady Whistledown. Προς το παρόν θα αρκεστούμε στην Gabrielle Collins.

H ίδια φημίζεται για την εξαιρετική δουλειά της στην παραγωγή διάφορων podcasts. Έτσι κι εδώ ήρθε να αναλάβει το επίσημο podcast του Bridgerton υπό τις οδηγίες της Shonda Rhimes. Σε αυτό το project όμως δεν θα είναι πάντοτε μόνη της στο μικρόφωνο. Μαζί της θα ακούσεις την ιστορικό Hannah Greig που βοήθησε ώστε το Bridgerton να μπορέσει να είναι όσο το δυνατόν έγκυρο ιστορικά. Καλεσμένοι της επίσης θα είναι και οι σεναριογράφοι της σειράς, όπως και άνθρωποι που βοήθησαν στην παραγωγή.

Το καλό είναι ότι θα μάθουμε πολύ backstage υλικό από την ιδέα στη δημιουργία του Bridgerton

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν πολύ το κοινό, ήταν οι τοποθεσίες της σειράς. Αναπόφευκτα, αυτό είναι και το θέμα του πρώτου επεισοδίου του podcast. Oι ηθοποιοί Golda Rosheuvel και Adjoa Andoh συναντούν την Gabrielle Collins για να μιλήσουν για τις συγκεκριμένες τοποθεσίες που χρησιμοποιήθηκαν. Μετά από αυτό δε μπορούμε παρά να ελπίζουμε μόνο για ένα πράγμα. Πως μία μέρα και o Regé-Jean Page ή η Phoebe Dynevor θα βρεθούν καλεσμένοι στο podcast. Το οφείλουν άλλωστε όσο το κοινό περιμένει για τη συνέχεια της ιστορίας.

featured photo: Netflix