Ε ναι, λοιπόν. Ήρθε κάτι για να το αντικαταστήσει. Πιο savage που λένε και οι νέοι. Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες, έχουμε γίνει μάρτυρες (όχι καλέ, σε εσένα δεν έτυχε), και έχουμε αφήσει την κολλητή μας να κλάψει στον ώμο μας. Ναι, για εκείνο το αγόρι που ενώ έβγαιναν, αποφάσισε να γίνει ο ghoster της καρδιάς μας και να κάνει πως την ξέχασε.

Τη Μαιρούλα ρε Κωστάκη; Τη Μαιρούλα;

Τελικά Breadcrumbing ή Ghosting;
giphy.com

Breadcrumbing ή αλλιώς πως να φλερτάρεις κάποιον στέλνοντας μηνύματα, χωρίς παρόλα αυτά να ζητάς κάποια δέσμευση. Καλά, τόση λίγη προσπάθεια πια; Τα πράγματα έχουν ως εξής. Αυτά, λοιπόν, είναι τα αγόρια που σου κάνουν like στο Instagram, αυτά τα αγόρια που περιστασιακά σου σχολιάζουν στα DΜ τις φωτογραφίες σου (πάντα με τον πιο εχμ κολακευτικό τρόπο) αλλά παρόλα αυτά πάπαλα. Δηλαδή; Δηλαδή το παιδί θα το σταματήσει εκεί, ίσα ίσα για να κάνει ένα καλό f** στο κεφάλι το δικό σου και της κολλητής σου. 

Μπορεί να μη στο λέμε συχνά αλλά (επειδή είσαι φίλη μας και επειδή και εμείς έτσι είμαστε) αξίζεις περισσότερα από αυτό και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάς!

Τελικά Breadcrumbing ή Ghosting;
giphy.com

Εμείς, φυσικά, σου έχουμε την εξήγηση. Ο τύπος είναι το κακό παιδί, ναι αυτός από τις ταινίες. Αυτός που νομίζει ότι είναι ωραίος και αυτός που πιθανότατα μπορεί να κάνει ότι θέλει με το μυαλό των κοριτσιών. L for loser δηλαδή. Επειδή τα χρόνια περνάνε και επειδή οι ένδοξες εποχές του 2003 έχουν φύγει προ πολλού, πρέπει να ξέρετε ότι αυτά δε στέκουν πια. Έφτασε η ώρα να σταματήσεις επιτέλους να δίνεις σημασία σε κάποιον που ο μόνος σκοπός του είναι να σε κρατήσει ως εναλλακτική ή ακόμη χειρότερα μόνο και μόνο για να ενισχύσει το εγώ του. Ποιος; Το παιδί με το περίεργο κούρεμα. Σόρρυ ρε παιδιά αλλά είμαστε φυσιολογικές και μας αρέσει το κοντοκουρεμένο. Τα άλλα τα περίεργα με τα μαλλιά τα ξυρισμένα στο πλάι δε μας κάνουν. 

Και για να κλείσουμε, οφείλουμε να σου πούμε πως αν έχεις συναντήσει αυτόν τον τύπο πρέπει να φύγεις. Γιατί δυστυχώς αυτός ο τύπος δε θα αλλάξει όσα χρόνια και αν περάσουν και όσο καλή και αν είσαι. Απλώς θα ξοδέψεις το χρόνο σου και τα συναισθηματικά σου αποθέματα. Θέλεις; Φυσικά και όχι.