Το νέο denim brand με το όνομα Boyish δημιουργήθηκε από τον Jordan Nodarse και είναι η απάντηση στα slim-cut και στα skinny jeans που βλέπουμε παντού τα τελευταία χρόνια. Eίναι άνετα, ψηλόμεσα, με το σωστό τελείωμα στον αστράγαλο. Δεν έχουν μπροστινές τσέπες, κάτι που εσύ μπορεί να βρίσκεις ενοχλητικό αλλά αν το σκεφτείς τις χρησιμοποιείς σπάνια. Και τελικά μπορεί να σου δίνουν έξτρα όγκο στην περιοχή της κοιλιάς.

Βιωσιμότητα

Τα Boyish δίνουν έμφαση στη βιωσιμότητα. Τα jeans είναι ένα από τα πιο ευπώλητα προϊόντα στη βιομηχανία της μόδας και ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια που θα βρεις σε vintage καταστήματα.

Στη Boyish χρησιμοποιούν το 1/3 της ποσότητας νερού που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενός jeans παντελονιού. Μόνο ανακυκλωμένα υφάσματα καθώς επίσης και συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής που ακολουθούν τους κανόνες βιωσιμότητας.

Άρωμα

Επιπλέον τα jeans της Boyish μυρίζουν ωραία. Συντάκτρια του Elle.com αγόρασε ένα παντελόνι και μόλις άνοιξε τη συσκευασία του “μια υπέροχη μυρωδιά αναδύθηκε.” Σε επικοινωνία με την εταιρεία της αποκάλυψαν ότι στο πλαίσιο του customer experience ψεκάζουν με άρωμα κάθε προϊόν πριν συσκευαστεί και αποσταλεί. Eντυπωσιακό!