Στη νέα ταινία Boy Erased, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, ένας νεαρός άνδρας ο οποίος μεγαλώνει σε ένα άκρως θρησκευτικό περιβάλλον στο σπίτι του, στέλνεται από τους γονείς του (Nicole Kidman και Russell Crowe) σε ένα πρόγραμμα που “μετατρέπει” τους ομοφυλόφιλους σε straight. Το trailer δεν δείχνει κάτι άλλο από το πώς το βιώνει όλο αυτό ο νεαρός αυτός άνδρας, τον οποίο υποδύεται ο Lucas Hedges.

Το trailer ξεκινάει με τον με τον Russell Crowe να εξηγεί στον Jared ότι δεν μπορεί να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη με εκείνους εάν επιλέξει να αψηφήσει τη θρησκεία τους με τέτοιο τρόπο. Χαρακτηριστικά του λέει «Θέλω να έχεις μια όμορφη ζωή. Σ’ αγαπώ. Αλλά δεν μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο με τον οποίο να μπορείς να ζήσεις κάτω από ίδια στέγη με εμάς, αν πρόκειται να πας ενάντια στις πεποιθήσεις μας με αυτό τον τρόπο».

Τον στέλνουν λοιπόν τον Jared σε κάτι που ονομάζεται «καταφύγιο», όπου ο υπεύθυνος-διευθυντής του καταφυγίου λέει ότι «Δεν μπορείς να γεννηθείς ομοφυλόφιλος, αυτό είναι ψέμα» και «ο Θεός δεν θα σε αγαπάει έτσι όπως είσαι».

Το υπόλοιπο trailer επικεντρώνεται στην ένταση του προγράμματος του «καταφυγίου», το οποίο περιλαμβάνει , εκτός όλων των άλλων, και σωματική κακοποίηση. Η μητέρα του Jared φαίνεται να αλλάζει άποψη, αφού συνειδητοποιήσει τι συνεπάγεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα. «Λένε ότι μερικές φορές πρέπει να βλάψεις ένα παιδί για να το βοηθήσεις», λέει, συνεχίζοντας: «Αλλά μια μητέρα ξέρει πότε κάτι δεν είναι σωστό».

Το “Boy Erased”, το οποίο βασίζεται σε αληθινή ιστορία, βγαίνει στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβρη.

featured photo: Cosmopolitan