Μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες, αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της μεγάλης οθόνης, δεν είναι άλλοι από τους Bonnie and Clyde. Αν και οι πρωταγωνιστές της all time classic πια ταινίας, δεν έχουν το συνηθισμένο κλασικά όμορφο στυλ, μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον λόγω της avant garde αισθητικής για την εποχή τους.

Παρόλο που μιλάμε για μια ταινία γυρισμένη το 1967, η επιρροή της φαίνεται ακόμα και τώρα στον κόσμο της μόδας. Η femme fatale Bonnie έχει επηρεάσει σχεδιαστές μέχρι και τη σήμερον ημέρα. Μάλιστα, το 2017 ο οίκος Dior εμπνεύστηκε από την Bonnie για την κολεξιόν του Φθινοπώρου και του Χειμώνα. Πάμε να δούμε κι εμείς τις καλύτερες στιλιστικές στιγμές της πρωταγωνίστριας.

Το καπέλο cowboy δίνει στυλ στα περισσότερα σύνολα

hungertv.com

Είναι γεγονός πως για την εποχή της ταινίας το καπέλο ήταν ένα στοιχείο πολύ edgy για τον κόσμο της μόδας. Σήμερα από την άλλη, μπορούμε εύκολα να το συμπεριλάβουμε στα σύνολά μας και να δώσουμε ένα πιο εκκεντρικό στοιχείο στο look μας.

Vogue

Ένας μπερές θα κρατήσει τα μαλλιά σου λεία (και θα σου δώσει στυλ)

hungertv.com

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας της Bonnie αποτελεί και η μεγάλη γκάμα σε καπέλα. Ο μπερές είναι ένα από τα προσωπικά αγαπημένα της, καθώς από ό,τι φαίνεται δεν της χρησίμευε μόνο για στιλιστικούς λόγους. Αντίθετα, τη βοηθούσε να διατηρεί τα “τέλεια μαλλιά”, ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Vogue

Μιλώντας για το 2020, οι μπερέδες έχουν επανέλθει δυναμικά, καθώς είχαν έντονη παρουσία σε πολλές πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών. Γι αυτό το λόγο, μη διστάσεις να επενδύσεις κι εσύ σε ένα τέτοιο αξεσουάρ. Ευτυχώς για σένα, συνδυάζεται εύκολα με σχεδόν όλα τα σύνολα.

Συνδύασε τα αξεσουάρ σου με τα χρώματα του outfit σου

hungertv.com

Τα αξεσουάρ αποτελούν το άλφα και το ωμέγα σε ένα σύνολο, είτε αυτά είναι κοσμήματα, είτε φουλάρια και καπέλα. Το μάθημα της Bonnie είναι απλό: ενίσχυσε το look σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ και πρόσεξε ιδιαίτερα την αρμονία των χρωμάτων.

Vogue

Τα κοστούμια δεν αποτελούν καθαρά ανδρικό σύνολο

hungertv.com

Ορόσημο στη γυναικεία μόδα αποτελεί η εικόνα της Bonnie που φοράει κοστούμι και καπνίζει. Για την εποχή της αποτελεί μεγάλο βήμα μπροστά, μιας και η τότε κοινωνία δεν ήταν συνηθισμένη σε τέτοιου είδους απεικόνιση της θηλυκότητας. Βέβαια, η πρωταγωνίστρια πέρασε το μήνυμα που ήθελε, δείχνοντας μια άλλη πλευρά της γυναίκας, πιο δυναμική και ανεξάρτητη.

Vogue

Τα κοστούμια είναι ακόμα και σήμερα μια πολύ αγαπημένη επιλογή των fashionistas, καθώς είναι άνετα, κομψά και in style. Πλέον, έχουμε πολλές επιλογές ως προς το χρώμα και το πατρόν, οπότε μπορούμε ελεύθερα να πειραματιστούμε.

Παραδώσου στη δύναμη του ροζ

hungertv.com

Παρά τον δυναμικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της, η Bonnie δεν μας άφησε ποτέ να ξεχάσουμε τη femme fatale πλευρά της. Αυτή μας έδειξε ότι η περιποίηση, το μακιγιάζ και ακόμα και το ροζ χρώμα, δεν είναι μόνο για τα “κορίτσια”.

4.bp.blogspot.com

Ευτυχώς για εμάς, το ροζ είναι ένα από τα χρώματα που παίζουν πολύ τις τελευταίες σεζόν και το αγαπάμε ιδιαίτερα. Δοκίμασέ το είτε σε αξεσουάρ, είτε, αν είσαι πιο τολμηρή, πειραματίσου με ένα total pink look.

featured image: Classiq