Πρόκειται για μία ιδιαίτερα κολακευτική τάση με boho διάθεση, που επιστρέφει δυναμικά. Το συγκεκριμένο είδος υφάσματος το είδαμε αρχικά τη δεκαετία του 1940 και αργότερα στα 70s, σε φορέματα με φουσκωτά μανίκια, ενώ στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1990, τα μανίκια απλοποιήθηκαν. Η ελαστικότητά του και το στυλ του δημιουργεί την εντύπωση του κυματισμού και δίνει μία πολύ καλοκαιρινή αίσθηση στο outfit.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το trend στα looks σου σε μια πιο updated διάσταση, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις.

Φόρεμα σφηκοφωλιά

Vicicollection

Το συγκεκριμένο είδος φορέματος αγκαλιάζει όμορφα το σώμα και δίνει μια πολύ κολακευτική όψη στη σιλουέτα.

American Eagle
&other stories

Το printed top

Who what wear

Ο συνδυασμός του ελαστικού υφάσματος με τα prints δημιουργεί μία πολύ updated εικόνα του συγκεκριμένου καλοκαιρινού trend. H στενή εφαρμογή του top δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσεις με ένα παντελόνι ή μία φούστα με όγκο και να υπάρχει σωστή ισορροπία.

American Eagle
American Eagle

Το μονόχρωμο top

the shop laguna

Αν δεν είσαι μεγάλη fan των prints, υπάρχει φυσικά και η επιλογή του μονόχρωμου top, που κολακεύει εξίσου και δημιουργεί μία clean εικόνα.

American Eagle
BSB

Η σφηκοφωλιά στη μέση

chasingunicorns
Abercrombie & Fitch
H&M

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια τονίζει τη μέση και δημιουργεί ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα.

Φούστα με σφηκοφωλιά

chasingunicorns

Το ίδιο εφέ δημιουργεί και η φούστα με σφηκοφωλιά.

h&m
h&m

Η off-the-shoulder παραλλαγή

Lipglossandlabels

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο στυλ κολακεύει ιδιαίτερα και αναδεικνύει τους ώμους. Μάλιστα το ύφασμα τύπου σφηκοφωλιά έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα, καθώς βοηθά να στέκεται η μπλούζα εκεί που πρέπει και να μην ανεβαίνει στους ώμους, όπως συνήθως συμβαίνει με τις off-the-shoulder.

Bershka
american eagle

Μαγιό

Who what wear

Μία ακόμα updated εκδοχή του ελαστικού αυτού υφάσματος φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνισή της και στην περίπτωση του swimwear.

tezenis
tezenis

Δες ακόμαΟι ρίγες είναι η πιο cool τάση του φετινού καλοκαιριού