Χορεύοντας πάνω στο δέρμα σαν ένα άνθος στον αέρα, το νέο άρωμα του οίκου Jimmy Choo ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του χειμώνα φέρνοντας την Άνοιξη ένα βήμα μακριά μας.

JC_Blossom_PR Visual

Δροσερό & ζωηρό, το νέο άρωμα Jimmy Choo BLOSSOM είναι η προσμονή μιας βραδιάς με τις καλύτερες σου φίλες, η γουλιά του πρώτου κοκτέιλ και η έκρηξη ενθουσιασμού πριν ξεκινήσει το πάρτι! Μια αίσθηση αισθησιασμού, διασκέδασης και ευτυχίας ενσαρκώνει το πνεύμα του νέου αρώματος.

«Όταν μου ζητήθηκε να δουλέψω για το Jimmy Choo Blossom, αμέσως φαντάστηκα ένα παιχνιδιάρικο άρωμα που θα ανυψώνει το ηθικό της σύγχρονης γυναίκας, δίνοντάς της μεγάλη εμπιστοσύνη και κάνοντάς την να αισθάνεται γοητευτική & όμορφη» εξηγεί η Louise Turner, η αρωματοποιός της σειράς.

Ανοίγοντας το μπουκάλι του ένα ζωντανό μείγμα από ζουμερά κόκκινα μούρα ξυπνά τις αισθήσεις σου, ενώ η γλυκύτητα απαλύνεται με τον εκλεπτυσμένο χυμό από εσπεριδοειδή που εισχωρεί στα ώριμα, φωτεινά φρούτα και ανοίγει το δρόμο για το κομψό μπουκέτο από τριαντάφυλλα και τα αιθέρια έλαια γλυκού μπιζελιού που ακολουθούν.

ΧωÏ-ίς τίτλο