Το αληθινό της όνομα είναι Οlivia Lopez, ένα κορίτσι από την Καλιφόρνια με πραγματικό πάθος για ζωή. Ξεκίνησε το δικό της blog από όταν ήταν 14 χρονών και από τότε έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται την αγάπη και το πάθος της για ταξίδια και στυλ. Ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα από άποψη αισθητικής η ίδια έχει καταφέρει να προβάλει ένα άμεσο ιδιαίτερο και ταυτόχρονα πολύ κομψό στυλ. Είναι η συμφωνία μεταξύ των αναρτήσεων, ο χαρακτήρας του blog και η φιλοσοφία που παραμένει σταθερή αμεσότητα, απλότητα, όρεξη για ζωή και περιέργεια για τον κόσμο.

1a713f16-6064-4744-ad4f-032a1e615f66

Η ίδια έχει δηλώσει πως το γεγονός ότι από παιδί μεγάλωνε στη Καλιφόρνια και απολάμβανε τις διακοπές της στην Ευρώπη της έδωσε την ευκαιρία να εκτιμήσει κάποια πράγματα όπως τα οφέλη που μπορεί να σου δώσει ένα ταξίδι. Φροντίζει πάντα να ταξιδεύει με το λιγότερο λιγότερες αποσκευές και να διαλέγει κομμάτια που θα φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Η φιλοσοφία της είναι τόσο απλά γοητευτική ταξιδεύει πάντα με τη φωτογραφική της μηχανή και το μαγιό της. Δηλώνει πως οι άνθρωποι πρέπει πάντα να επενδύουν σε ταξίδια και στις εμπειρίες που τους προσφέρουν γι’αυτό και παροτρύνει να αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο μέσα σε αυτά για εκείνη κάποιες από τις καλύτερες εμπειρίες και γνωριμίες βασίστηκαν στο γεγονός ότι πήρε το λάθος δρόμο. Συμβουλή της για ένα επιτυχημένο ταξίδι η απουσία προσδοκιών.

33947031820_e46c74299c_b

Το στυλ της βασίζεται στις αρχές του all time classic μεταφρασμένο μέσα από τις νέες τάσεις χωρίς υπερβολές. Διαλέγει κυρίως γήινες αποχρώσεις, λατρεύει το λευκό και το μπεζ και δίνει έμφαση σε κομμάτια σε αποχρώσεις του σκούρου καφέ. Έχει το ταλέντο να διαλέγει luxury κομμάτια αφομοιώνοντας τα τέλεια στο σύνολο όπως τα Gucci Slippers της. Λατρεύει το σώμα της και δεν φοβάται τα βαθιά ντεκολτέ και τη no-bra αισθητική, γεγονός βέβαια που το βασίζει και στη μικροκαμωμένη δομή της καθώς αυτά είναι τρικς για να αναδεικνύει το σώμα της παρά τις μικρές αναλογίες της.

Θεωρώ πως είναι η βασίλισσα του petite style κι αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία θα βρεις πολύ υλικό που θα σε βοηθήσει. Τέλος λατρεύει τα χρυσά αξεσουάρ και επενδύει πολύ συχνά σε statement σκουλαρίκια.

35218497071_40588cb109_b

Instagram