Η μπλε σκιά στο μακιγιάζ έχει επανέλθει και είναι το Ιt thing της εποχής. Αν μέχρι σήμερα δίσταζες να την προσθέσεις στο μακιγιάζ σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

Συγκεντρώσαμε τα πιο must looks και σου τα προτείνουμε παρακάτω.

# dark blue underliner

Αν θεωρείς υπερβολική τη μπλε σκιά σε όλο το μάτι, τότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνο στην κάτω γραμμή του. Έτσι θα καταφέρεις να δώσεις ένταση και λάμψη στο βλέμμα με μια και μόνο απλή γραμμή.

# electric blue liner

Στην περίπτωση που είσαι λάτρης του μολυβιού ματιών, μπορείς να τοποθετήσεις ένα έντονο μπλε στην πάνω και στην κάτω γραμμή του ματιού. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει διότι θα τονίζει τα χαρακτηριστικά σου χωρίς το απαραίτητο blending.

# shimmery blue lids

Αν δεν επιθυμείς ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα αλλά σου αρέσει η λάμψη, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια shimmery σκιά που δεν έχει πολύ μεγάλη απόδοση στις αποχρώσεις του μπλε.

# hint of blue shadow

Μια άλλη επιλογή αποτελεί και η μικρή πινελιά μπλε σκιάς σε ένα ολοκληρωμένο look. Χρησιμοποίησε ως βάση μια σε γήινους τόνους, όπως το καφέ χρώμα, και τοποθέτησε τη μπλε απόχρωση στο καπάκι του ματιού.

# bright blue liner

Το μπλε μολύβι είναι μια επιλογή που μπορείς να εκμεταλλευτείς στο κύριο σημείο του ματιού, δηλαδή στο καπάκι. Τοποθέτησέ το χωρίς blending και θα έχεις ένα απίστευτο αποτέλεσμα με έντονο χρώμα.

# blended dark blue

Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μπλε σκιά σε πιο dark τόνους και να την αναμείξεις με το υπάρχον μακιγιάζ, κάνοντας ένα πολύ καλό blending.

# bejeweled blue shadow

Αυτή επιλογή είναι must για κάθε τολμηρό κορίτσι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προετοιμάσεις το μακιγιάζ του ματιού με μπλε σκιά και να προσθέσεις μικρά κοσμήματα, όπως έντονο glitter και μικρά στρασάκια.

# bright blue shadow

Αν θες να εστιάσεις στη λάμψη, τότε μπορείς να δοκιμάσεις μια έντονη σκιά που τείνει προς το γαλάζιο χρώμα. Συνδύασέ τη με ένα σκούρο μολύβι στην κάτω γραμμή του ματιού και θα έχεις το τέλειο έντονο τελείωμα.

photos: StyleCaster
featured image: StyleCaster