__________ 1

Ανεξαρτήτως ηλικίας ένας μεγάλος αριθμός από γυναίκες νιώθει άβολα με τις ατέλειες που μπορεί να έχει στο σώμα της. Αυτές οι ατέλειες μπορεί να ονομάζονται ραγάδες, ουλές, δυσχρωμία της επιδερμίδας ή ακόμα και αφυδατωμένη επιδερμίδα ή ρυτίδες.

Δεν θα ήταν τέλειο, τώρα που έρχεται και καλοκαίρι, να μπορούσε να υπάρξει ένα προϊόν το οποίο να βελτιώνει την όψη όλων αυτών των προβλημάτων σε μικρό χρονικό διάστημα;(για να προλάβουμε να βγούμε στην παραλία χωρίς ανασφάλειες!)

Ευτυχώς από τις αρχές Απριλίου το Bio-Oil είναι το προϊόν που θα βοηθήσει να καταπολεμήσουμε όλα τα παραπάνω προβλήματα που μας απασχολούν!

Τι είναι όμως το Bio-Oil και τι το κάνει να είναι τόσο αποτελεσματικό;

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα λαδάκι το οποίο περιέχει φυσικά συστατικά, όπως έλαια καλέντουλας, λεβάντας, δεντρολίβανου και χαμομηλιού. Επίσης είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνες Α και Ε, όπου βοηθούν στην ανανέωση της επιδερμίδας και στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, περιέχει το επαναστατικό συστατικό, PurCellin Oil, το οποίο βοηθά όλα τα παραπάνω συστατικά να απορροφηθούν άμεσα από την επιδερμίδα, παρέχοντάς της άμεση ενυδάτωση, χωρίς όμως να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και κάνοντας το δέρμα αισθητά πιο μαλακά και λείο.

__________ 2

Λόγω το ότι έχει τη μορφή λαδιού, είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τους λιπαρούς, αφού απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα. Είναι υποαλλεργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα!

Με συστηματική χρήση δύο φορές την ημέρα επάνω στο πρόβλημα θα παρατηρήσεις σημαντική βελτίωση στην όψη του. Προσοχή όμως! Εκεί είναι που την πατάμε όλες μας. Μην σταματήσεις να το χρησιμοποιείς με το που δεις βελτίωση γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Τα μεγάλα αποτελέσματα φαίνονται συνήθως μετά από 6-8 εβδομάδες, ανάλογα με το πρόβλημα και την σοβαρότητά του. Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από έγκυες γυναίκες, για προληπτικούς λόγους, μετά τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης τους.

Το Bio-Oil διατίθεται στα φαρμακεία και στα HONDOS CENTER που διαθέτουν δερμοκαλλυντικό τμήμα.