Σκέψου ένα αστυνομικό θρίλερ που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους που συνετέλεσαν σε επιτυχίες όπως το Chernobyl και το This is Going To Hurt και με πρωταγωνιστές, ταλέντα όπως η Leila Farzad και ο Andrew Buchan.

Το Better ακολουθεί μια διεφθαρμένη αστυνομικό, τη DI Lou Slack (Leila Farzad), που παλεύει για μια δεύτερη ευκαιρία. Η Lou θεωρείται ως η καλύτερη στον τομέα της αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι η επιτυχία της Lou βασίζεται στη διαφθορά.

Πριν από 19 χρόνια η Lou, όταν ήταν ακόμα νια νεαρή αξιωματικός οι δρόμοι της διασταυρώθηκαν με τον Col McHugh (Andrew Buchan), ένα χαμηλόβαθμο αλλά φιλόδοξο και αδίστακτο μέλος του υπόκοσμου του Λιντς.  Το ζευγάρι έκλεισε μια συμφωνία που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα, επιτρέποντας στον Col να γίνει ο πλούσιος και ισχυρός επικεφαλής μιας συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών, ενώ μεταμφιέστηκε σε έναν γοητευτικό επιχειρηματία και κατασκευαστή ακινήτων. Με τη σειρά της η Lou μπόρεσε να στήσει την καριέρα της, αλλά για να το κάνει βούτηξε στη διαφθορά, βοηθώντας τον Col.

Τώρα όμως, μια οικογενειακή τραγωδία αναγκάζει την αστυνομικό να αναθεωρήσει τα πράγματα και τη ζωή της και να θέλει να διεκδικήσει ξανά την τιμή και την αξιοπρέπειά της. Η αποστολή της; Να καταστρέψει τον Col τον οποίο αγαπά σαν αδερφό.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του BBC, ο Col και η Lou μοιράζονται «έναν περίπλοκο αλλά ιδιαίτερο δεσμό» – αν και αυτός ήταν εκείνος που οδήγησε τη Lou σταδιακά, στη διαφθορά.

«Τώρα, η Lou πρέπει να διορθώσει τα λάθη που έκανε επί χρόνια, προκειμένου να έχει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια νέα, καλύτερη ζωή».

Ωστόσο, το τρέιλερ κάνει πολύ ξεκάθαρο ότι ο Col δεν θα πάρει πολύ καλά την εναντίωση της Lou. Και έχουμε την αίσθηση ότι θα αποδειχθεί ένας πραγματικά τρομακτικός εχθρός.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς ούτε η πλατφόρμα προβολής εκτός Αγγλίας.