Η Μαρίζα Ανεζουλάκη και η Γεωργία Βασιλείου δηµιούργησαν το Bet and Malfie µε υψηλής ποιότητας, µοναδικά και κοµψά φουλάρια και µαντήλια για κάθε γυναίκα που θέλει να διαφέρει έχοντας ως γυνακείο αξεσουάρ το φουλάρι της Bet and Malfie.

”Όταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται, όπως ο Beethoven την κοντέσα Malfatti, εφευρίσκει διάφορους τρόπους για να εκφράσει την αγάπη του. Έτσι λοιπόν ο Μπετόβεν όταν ερωτεύτηκε τη Malfatti, άρχισε να φοράει µεταξωτά φουλάρια που ταίριαζαν µε τα κοστούµια του, για να την ξελογιάσει. Για εµάς, αυτή η ιστορία αγάπης ήταν η κύρια πηγή της έµπνευσης µας. Η σηµασία και η επίδραση που έχουν τα αξεσουάρ στη καθηµερινότητα µας και πως µπορούµε να εκφραστούµε µέσα από αυτά.” 

Αυτή η ιστορία αγάπης, η σηµασία και η επίδραση που έχουν δηλαδή τα αξεσουάρ στη ζωή µας και πως µπορούµε να εκφραστούµε µέσα από αυτά, είναι οι βασικές πηγές έµπνευσης του σχεδιαστικού διδύµου. Το απόλυτο γυνακείο αξεσουάρ καθώς τα µαντίλια του είναι από 100% µετάξι, ραµµένα µε το χέρι, κατασκευασµένα από υλικά υψηλής ποιότητας και µοναδικά σχεδιασµένα. Έτσι, εµείς σκεφτήκαµε πως µερικές γυναίκες της ζωής µας αξίζουν ένα τέτοιο µαντήλι για δώρο φέτος τα Χριστούγεννα.

 Γυνακείο αξεσουάρ Bet and Malfie για τη µαµά σου

Αντί να πάρεις και φέτος το αγαπημένο της άρωμα βρες το τεράγωνο silk scarf Georgia. Τα χρώματα και το μοτίβο είναι λίγο πιο ”ήσυχα” αν η μαμά σου δεν θέλει να κάνει στυλιστικό χαμό. Θα το εκτιμήσει πολύ γιατί θα το φορέσει και θα αναβαθμίσει τις μονόχρωμες μπλούζες και πουκάμισα της.

Γυνακείο αξεσουάρ Bet and Malfie για την γυναίκα µέντορα στο γραφείο

Χάρισε το μαντίλι Aria σ’ εκείνη που σε εμπνέει στο γραφείο και στηρίζει κάθε ιδέα σου. Ακόμα κι αν δεν είναι η γυναίκα μέντορας μπορεί να είναι η καλύτερη σου φίλη στη δουλειά. Ανακαλύψτε μαζί ιδέες να το φορέσει με δημιουργικό τρόπο στο κεφάλι ή όταν έρθει η άνοιξη αντί για top.

Γυνακείο αξεσουάρ Bet and Malfie για την αδερφή σου

Διάλεξε ένα μαντήλι που αρέσει και σε σένα αφού μάλλον θα το μοιράζεστε. Το Lorelei θα το φορέσετε και οι δύο δεμένο στον λαιμό με total black outfits, με jeans, με το little black dress αλλά και στα μαλλιά.

Γυνακείο αξεσουάρ Bet and Malfie για τη κολλητή σου

Ένα από τα πιο πολυτελή και παράλληλα sexy print της συλλογής τους. Το Jordie έχει μία φανταστική λάμψη που αναδεικνύει το υψηλής ποιότητας μετάξι του. Μπορεί να το φορέσει με μπεζ, γκρι, jeans. Στα μαλλιά, ως μαντίλι στον λαιμό, με ενδιαφέρον δέσιμο στους ώμους ώστε να μετατραπεί σε top.

 Γυνακείο αξεσουάρ Bet and Malfie για τη µαµά της παιδικής σου φίλης

Που είναι σαν μαμά σου γιατί μοίρασε τις τηγανιτές πατάτες να φάτε και οι δύό σας όταν ήσασταν μικρές. Σας αντέχει κάθε φορά που χασκογελάτε σε σοβαρά τραπέζια και καλέσματα. Και σας δικαιολόγησε κάθε φορά που αργήσατε να γυρίσατε.

Το Clarence είναι το μαντίλι που θα αγαπήσει γιατί είναι τόσο κλασικό όσο χρειάζεται μία μαμά αλλά και τόσο ενδιαφέρον όσο αξίζει σε μία γυναίκα.

Μπορείς να τα βρεις στο www.betandmalfie.com και στο instagram @betandmalfie