Μια από τις πιο πολυσυζητημένες τάσεις της χρονιάς αποτελούν οι belt bags, aka οι αγαπημένες μας τσάντες-μπανάνες. Η εμφανής επιρροή των 90s τις ξαναφέρνει στο παρασκήνιο των τοπ αξεσουάρ της χρονιάς, με την απαραίτητη όμως αναβάθμισή του. Οι συγκεκριμένες τσάντες παρουσιάζουν μεγάλη ευκολία ως προς το styling, μιας και συνδυάζονται αποτελεσματικά με πολλά και διαφορετικά κομμάτια. Δες παρακάτω ποιοι είναι οι πιο cool τρόποι να φορέσεις τη δική σου belt bag.

Σφιχτά δεμένη στη μέση

infashiondaily.com

Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του συγκεκριμένου trend θέλει τη μικρή τσάντα φορεμένη σφιχτά στη μέση σαν ζώνη. Λόγω μεγέθους, ταιριάζει αρμονικά με τα περισσότερα κομμάτια και σύνολα: από το τζιν με απλό μπλουζάκι, μέχρι το κοστούμι του γραφείου ή και το πιο girly φόρεμά σου. Πέρα από αυτό, τονίζει πολύ όμορφα τη μέση σου, καθώς και αναδεικνύει τα σύνολά σου.

Στρογγυλή

fashionista.com

Άλλη μια φρέσκια επιλογή αποτελεί το να επενδύσεις σε μια τσάντα-ζώνη με πιο ιδιαίτερο σχήμα, όπως το στρογγυλό ή ημικύκλιο. Η συγκεκριμένη μπορεί να φορεθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η κλασική επιλογή. Ωστόσο, λόγω σχήματος, το μέγεθός της ίσως και να ποικίλει, καθιστώντας την λίγο πιο ογκώδη από το κανονικό. Διάλεξε τη δική σου σε ένα ενδιαφέρον χρώμα ή print για να κάνεις τη διαφορά.

Στον ώμο

harpers bazaar

Αν και η φύση της τσάντας τη θέλει να φοριέται στη μέση, θα μπορούσες να πρωτοτυπήσεις κρεμώντας την στον ώμο σου. Αυτό σημαίνει ότι επενδύοντας σε ένα τέτοιο αξεσουάρ μπορείς να διαφοροποιήσεις τους συνδυασμούς που μπορεί να προσφέρει, δημιουργώντας έτσι πολλά και διαφορετικά looks.

Με logo

fancy.com

Η επιτομή των 90s θέλει την τσάντα στην ακόμα πιο 90s εκδοχή της: με ένα μεγάλο brand logo. Αν και παρουσιάζει μεγαλύτερη δυσκολία ως προς το σετάρισμά της, θα μπορούσες να τη συνδυάσεις με ένα τοπ σε νέον χρώμα και το αγαπημένο σου τζιν. Εναλλακτικά, αν θέλεις να παίξεις με mix & match, φόρεσέ τη με total outfit “γραφείου” και σπάσε έτσι την επιβλητικότητα του συνόλου σου.

Σε έντονο χρώμα

vogue.co.uk

Τέλος, μια πρωτότυπη ιδέα είναι να δώσεις χρώμα στα σύνολά σου προσθέτοντας ένα χρωματιστό τσαντάκι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς είτε να δημιουργήσεις ένα colour blocking σύνολο, είτε να “χρωματίσεις” ένα look σε πιο ουδέτερη χρωματική παλέτα.

featured image: masha-sedgwick.com