Ο Marc Jacobs πήγε τα μίνι videos με beauty συμβουλές ένα βήμα παρακάτω ανεβάζοντας στο IGTV ένα “Too-Torial”, όπως το ονόμασε.

Mε έμπνευση από την αείμνηστη Diana Vreeland ο Jacobs εξήγησε την ιδέα πίσω από το tutorial του. «Γιατί να μη βάφω το πρόσωπο μου; Γιατί να μη ντύνομαι; Γιατί να μη κυκλοφορώ με τα εσώρουχα, γιατί να μη χορεύω γυμνός. Γιατί να μην απολαύσω τον χρόνο που έχω και να μην είμαι ο εαυτός μου και να μη φοβάμαι να είμαι ο εαυτός μου. Να μη ντρέπομαι και να νιώθω χαρούμενος που είμαι εγώ;» αναρωτήθηκε στο βίντεο, το οποίο όπως είπε το γύρισε με το κινητό του στηριγμένο σε ένα κουτί δημητριακών.

Ο Marc Jacobs ποτέ δεν απέφυγε να «αγκαλιάσει» τις ατέλειες και την «ακατάστατη» φύση της δημιουργικότητας πολλές φορές.

Αν ρίξουμε μια ματιά στα προηγούμενα posts του όπου έβαψε για παράδειγμα τα νύχια του μόνος του στο σπίτι χρησιμοποιώντας το #itried. «Όπως βλέπετε δεν είμαι manicurist ούτε κανένας σπουδαίος nail artist», είπε στο vlog του. «Αλλά πιστεύω ότι απλά μπορώ να το κάνω. Όπως λέει και και η Nike ‘Just do it’. Η τελειότητα είναι ιδεώδης».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@themarcjacobs) στις

Το καλύτερο σημείο είναι όταν τοποθετεί τα προϊόντα στο πρόσωπό του με τα δάχτυλα και όχι με πινέλα, όπως οι περισσότεροι make up artists, χρησιμοποιώντας μια από τις πιο γνωστές παλέτες του.

Αυτό που ακολουθεί στο vlog μοιάζει πιο πολύ με πείραμα παρά με tutorial, καθώς ο Jacobs βάζει ένα μείγμα χε χρυσό τόνο στα βλέφαρα του. «Θα κάνω απλά αυτό, το οποίο μοιάζει με χάλι, αλλά είναι αυτό που μου αρέσει», είπε ο ίδιος. Όταν έρχεται η σειρά του eyeliner, χρησιμοποιεί ένα μαύρο kohl στην γραμμή των βλεφαρίδων. «Θα μαυρίσει αυτό το πράγμα», είπε αναφερόμενος στο μάτι του.

Παρόλο που το όλο σενάριο ήταν κάπως ανορθόδοξο για τα συνηθισμένα beauty tutorial, πήγε πολύ καλά, δίνοντας μια αίσθηση αστεϊσμού στον τρόπο που εφαρμόζουμε το make-up.

Και ποιος χρειάζεται να είναι στερεοτυπικά «καλός» στο make-up προκειμένου να το απολαμβάνει;

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@themarcjacobs) στις