Βρισκόμαστε στο top σημείο της άνοιξης και ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε νέα φρέσκα trends που σχετίζονται με τις beauty συνήθειες μας. Συγκεντρώσαμε λοιπόν κάποια από αυτά και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Blue liner

Beauty Trends για να δοκιμασεις την ανοιξη

Αυτό το trend στηρίζεται στην νεώτερη μορφή της μπλε σκιάς των 80’s. Το μπλε eyeliner δίνει έντονα στοιχεία στο βλέμμα και μαγνητίζει σε κάθε περίσταση! Δοκίμασε το με nude χείλη, κατά προτίμηση.

Gilded lids

Beauty Trends για να δοκιμασεις την ανοιξη

Παραμένουμε στο μακιγιάζ των ματιών και σου προτείνουμε τις χρυσές αποχρώσεις κυρίως στο καπάκι του ματιού. Με αυτούς τους τόνους θα πετύχεις ένα γήινο αλλά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Opaque μπεζ νύχια

Beauty Trends για να δοκιμασεις την ανοιξη

Πρόκειται για ένα trend που αποδίδει minimal στοιχεία στα νύχια. Clean n’ classic αποτέλεσμα που προτιμάται​ σε μεγάλο βαθμό από τις beauty bloggers!

Rose gold «μήλα»

26-bronze

Για την εποχή της άνοιξης προτίμησε το highlight σε rose gold αποχρώσεις, ώστε να τονίσεις τα μήλα και να πετύχεις ένα shimmery τελείωμα που ταιριάζει πολύ σε κάθε στυλ.

«Bitten» lips

423aaeef4bb6dfe3eba540034d779efd

Για ζουμερά και φυσικά χείλη που δείχνουν εντυπωσιακά, μπορείς να επιλέξεις ένα lipstick σε τόνους ένα κλικ πιο σκούρους από το natural χρώμα των χειλιών σου. Έτσι θα πετύχεις ένα σέξυ no make up look!