Η αγάπη είναι ένα υπέροχο πράγμα, σίγουρα κανείς δεν αμφισβητεί κάτι τέτοιο. Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι ένα beauty-addict κορίτσι και ξεκινάς μια νέα σχέση; Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις στον άλλο τις πραγματικές σου beauty συνήθειες και παράλληλα τον πραγματικό σου no make up εαυτό;

Σου έχουμε λοιπόν 7 στάδια που περνά μια σχέση μέχρι να φτάσεις στο σημείο να νιώθεις απελευθερωμένη μπροστά του:

Χρόνος προετοιμασίας: Κάποια στιγμή, ίσως στους πρώτους μήνες, οφείλεις να εξηγήσεις στον αγαπημένο σου ότι δεν χρειάζεσαι μονάχα 15 λεπτά για να είσαι πανέτοιμη. Ναι, όντως μπορεί να έχεις 10άδες λοσιόν ντεμακιγιάζ και άλλα τόσα είδη περιποίησης, αλλά είναι ΟΚ απλώς να το αναφέρεις στο φίλο σου και όχι να απολογηθείς για όλα αυτά.

Ντουζ και μαλλιά: Ναι είναι απολύτως λογικό να θέλεις να είσαι «δροσερή» και να μυρίζεις φρεσκάδα κάθε φορά που βρίσκεσαι με τον φίλο σου. Ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει και ο ίδιος να αντιληφθεί ότι είσαι άνθρωπος και δεν ζεις μέσα στο ντουζ! Σε αυτές τις περιπτώσεις μας σώζει ξεκάθαρα ο από μηχανής θεός dry shampoo!

Pimples(Σπυράκια): Στην αρχή της σχέσης θα κάνεις τα πάντα για να είσαι αψεγάδιαστη, ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό σου. Όμως κάποια στιγμή το μακιγιάζ θα φύγει και θα αποκαλυφθούν οι απρόσκλητοι επισκέπτες που λέγονται σπυράκια. Don’t panic! Να θυμάσαι ότι κάποιος είναι μαζί σου γι’αυτό που πραγματικά είσαι και όχι γι αυτό που προσπαθείς να γίνεις. Όπως και να’χει μια drying lotion θα σε σώζει πάντα τη δύσκολη στιγμή.

Τρίχες: Ίσως αυτό να είναι και το πιο κρίσιμο στάδιο. Νομίζω πως όλες θεωρούμε απαραίτητο το κομμάτι της αποτρίχωσης. Σίγουρα επιθυμούμε να είμαστε αρεστές κάνοντας την κατάλληλη περιποίηση του δέρματός μας όμως μέσα σε μια σχέση θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα είσαι τόσο περιποιημένη. Και είναι απόλυτα λογικό, αρκεί να μην φτάσεις στο σημείο να «επαναπαυθείς» και να αμελείς τον εαυτό σου. Γι’ αυτό λύση της τελευταίας στιγμής είναι το ξυραφάκι.

Μάσκα προσώπου: Ομολογουμένως είναι ένα σοκ για τον άνδρα όταν σε βλέπει για πρώτη φορά με μάσκα περιποίησης στο πρόσωπο. Είναι σίγουρα η απομυθοποίηση της γυναικείας ομορφιάς. Αν όμως φτάσεις σε αυτό το στάδιο σημαίνει ότι ο άλλος σε αποδέχεται 100% και αυτό είναι ξεκάθαρα υπέροχο!

Περιποίηση ποδιών: Αν έχεις το θάρρος να χρησιμοποιήσεις foot peel για τις πατουσίτσες σου, τότε ναι! αυτό το αγόρι αξίζει να είναι δίπλα σου.

Ο φίλος σου αποδέχεται όλα τα beauty habits σου: όταν ο σύντροφος σου δείχνει να μην ξαφνιάζεται με όλα αυτά που κάνεις για την περιποίησή σου, τότε there you go girl, πέτυχες διάνα! Μοιραστείτε λοιπόν κάποιες συνήθειες μαζί και ζήτα του να κάνετε μια μάσκα περιποίησης!

Διάβασε επίσης: 5 καθημερινές συνήθειες που σε μεγαλώνουν και Το απαραίτητο βήμα πριν τη μάσκα προσώπου