Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο γάμος σου είναι πολύ κοντά. Έχεις τακτοποιήσει τα πάντα, από τη λίστα καλεσμένων μέχρι και τα λουλούδια και ήρθε η ώρα για τα beauty treatments της νύφης!

Πριν μπεις στη διαδικασία να κάνεις όλες τις θεραπείες που θες, φρόντισε να τσεκάρεις τις παρακάτω 7 που δεν πρέπει να τολμήσεις λίγες μέρες πριν το γάμο.

Αλλαγή χρώματος στα μαλλιά #6 μήνες πριν το γάμο 

Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου είναι πολύ σημαντική γιατί θα είναι δύσκολο να το επαναφέρεις αν το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί. Το χρώμα χρειάζεται το χρόνο του και πρέπει να το δοκιμάσεις τουλάχιστον 6 μήνες πριν.

Ημιμόνιμο γέμισμα φρυδιών (microblading) #3 μήνες πριν

Αν θέλεις να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια για το γάμο σου, πρέπει να το σκεφτείς τουλάχιστον 3 μήνες πριν! Βέβαια αυτό ισχύει στην περίπτωση του ημιμόνιμου γεμίσματος φρυδιών, μετά την οποία τα φρύδια χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα για να επανέλθουν σε ένα φυσικό χρώμα και να μην φαίνονται υπερβολικά έντονα.

Botox #6 εβδομάδες πριν

Συνήθως τα αποτελέσματα του botox φαίνονται στις 3 εβδομάδες, οπότε και θα χρειαστεί να το τολμήσεις αρκετό καιρό πριν, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χημικά peelings #τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν

Η θεραπεία αυτή αφήνει στο δέρμα μας μια στοιχειώδη ερυθρότητα που διαρκεί για 2-4 μέρες, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου και να αποκτήσεις ένα τέλειο δέρμα για το νυφικό μακιγιάζ, φρόντισε να κάνεις το χημικό peeling 2 εβδομάδες πριν τη μεγάλη μέρα.

Δερματοαπόξεση # τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν 

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι πολύ κοντά στο χημικό peeling, με τη διαφορά ότι γίνεται με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων. Και σε αυτή την περίπτωση οφείλεις να κάνεις το ραντεβού σου 2 ή 3 εβδομάδες πιο πριν για να αποφύγεις την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Περιποίηση προσώπου #τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν 

Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει όλες τις μάσκες και peelings που θα σου προσφέρει η αισθητικός σου. Φρόντισε να κάνεις τα πάντα 2-3 εβδομάδες πριν.

Dermaplaning #1 εβδομάδα πριν 

Το dermaplaning είναι μια μέθοδος που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με ένα ειδικό νυστέρι. Μετά τη θεραπεία το δέρμα ερεθίζεται μερικώς, οπότε και χρειάζεται κάποιες μέρες ώστε να επανέλθει.

Διάβασε επίσης: 4 τρόποι να καταφέρεις να κοιμηθείς το βράδυ πριν από τον γάμο σου
featured image: thoughtcatalog.com