Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, τα ρούχα που φοράμε στο γυμναστήριο έχουν αποκτήσει τους δικούς τους fan και οι εταιρίες βάζουν τα δυνατά τους για να δημιουργούν συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα. Μήπως και εσύ έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ζηλεύει ένα κολάν για γιόγκα περισσότερο από εκείνες τις ακριβές μπότες; Αν ναι, τότε είσαι φίλη μας!

Αυτό παρόλα αυτά που ανακαλύψαμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σίγουρες ότι θα το αγαπήσεις. Οι ειδικοί του αθλητικού στιλ το πήγαν λίγο παραπέρα. Πλέον υπάρχει μια πληθώρα από beauty προϊόντα για αυτές τις αγαπημένες ώρες τις γυμναστικής. Τα περισσότερα από αυτά είναι φυσικά oil-free και υδατο-ανθεκτικές συνθέσεις με αρκετά ελαφρύτερη σύνθεση από τα συμβατικά καλλυντικά. Έτσι μπορούν να μένουν στο δέρμα αποτελεσματικά χωρίς ο ιδρώτας να αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Φυσικά, αυτά τα προϊόντα δεν προορίζονται μόνο για το γυμναστήριο αλλά μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας καθώς παρέχουν ενυδάτωση, προστασία αλλά και τις περισσότερες φορές άψογο αποτέλεσμα.

Τα beauty προϊόντα που χρειάζεσαι στο γυμναστήριο
shop.lululemon.com

Μαντηλάκια: αν έχεις κανονίσει καφέ αμέσως μετά το γυμναστήριο ή ακόμη και αν πηγαίνεις σπίτι αλλά δε σου αρέσει η αίσθηση του ιδρώτα πάνω σου, τότε σου έχουμε τη λύση. Υπάρχουν μαντηλάκια για το σώμα, ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να κάνεις το refresh που χρειάζεσαι, στη στιγμή!

Δες ακόμη: Πως να ντυθείς στο γυμναστήριο

Foundation: για εσένα που το foundation αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου αλλά δεν έχεις βρει αυτό που θα μπορείς να το φοράς και στο γυμναστήριο. Αδιάβροχο και φυσικά καλυπτικό. Ακόμη να πας στο κοντινότερο κατάστημα με beauty προϊόντα;

Τα beauty προϊόντα που χρειάζεσαι στο γυμναστήριο
www.maccosmetics.com

1. Μάσκαρα: εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά γιατί πιθανότατα έχεις και εσύ στο νεσεσέρ σου αδιάβροχη μάσκαρα. Τελικά δεν πήγε χαμένα τα χρήματα μόνο για τις συγκινητικές ρομαντικές κομεντί στο σινεμά.

Τα beauty προϊόντα που χρειάζεσαι στο γυμναστήριο
www.lancome-usa.com

2. Μάσκα: εάν και εσύ δε θέλεις να φύγεις από το γυμναστήριο αναψοκκκινισμένη, τότε πρέπει να ψάξεις διάφορες cooling masks που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μπορείς να τις χρησιμοποιείς καθημερινά μετά το γυμναστήριο και έτσι το δέρμα σου θα διατηρείται απαλό και λαμπερό.

Τα beauty προϊόντα που χρειάζεσαι στο γυμναστήριο
petalfresh.com

3. Deodorant: το γιατί είναι προφανές. Θα το ανανεώσεις πριν την προπόνηση και μετά το ντους.

4. Λαστιχάκια και poppy pins για τα μαλλιά: γιατί θες τα μαλλιά σου σωστά πιασμένα. Εδώ μπορείς να δεις ακόμη πιο ιδιαίτερες προτάσεις.

5. Lip balm: Διατήρησε ενυδατωμένα τα χείλη σου πριν και μετά την προπόνηση.

Τα beauty προϊόντα που χρειάζεσαι στο γυμναστήριο
www.liposan.gr